Ha ilyen sokan mondjátok, hogy kár volt, igazatok lehet. Már nem tudok mit csinálni, eladtam 6840-en a 6880-on vettet. Vissza most nem veszem, legfeljebb ha bejön a Brexit és beesik nagyon, akkor.
Ha az angolok maradnak a seggükön, akkor nem fog esni oti jelentősen nyáron a szokásokkal ellentétben. És az uborkaszezonban még lesz egy minősítés is.. ami, ha pozitív, dob egy pár forintot az OTP-én ismételten. Szóval lehet, hogy most pont nem dobni kellett volna, de majd melátjuk...
hát...rendeződni,nem hinném!Általában csak szőnyeg alá van söpörve,ugyanazok a problémák fennállnak most is mint akár 2 évvel ezelőtt,most igen a brexit miatt a napokban lehetnek igen nagy kilengések,de szerintem ma még meg lehetett volna tartani azt az otp-t!Főleg meg veszteséggel,ok nélkül kiszállni..nem kéne!
Talán a nyári uborkaszezon lehet az őszi beszállás oka... de - nyáron is történni szokott ez-az. Emelkedés-süllyedés. Itt sem csak a BREXIT az, ami mozgat. A Távol-Keleten nagyobb gáz készül. Amint előtérbe kerül - meg fogja ingatni a papírokat.
Remélem akkorra már rendeződnek a dolgok. Nem szeretem ha állandóan csak ijjesztgetnek. Amúgy meg nem tudom mi lesz ősszel, csak megszokás,,hogy a nyári nyaralás végeztével a tőzsde is jobban teljesít.
OTP részvényesek ide!