Ez valoban fontos, es igy van.
OTP eseteben, 2.-3.0 beta mellett,
NEM IS LEHET OSZTALEK RALLY.
Az ovodas elkepzeles OTP eseteben. Es minden evben kiderul, hogy nincs jelentosege.
Akik errol irtak, es erre varakoznak, mind tevednek. Vagy soha nem neztek ra a chartra.
Ahol a napi mozgas atlagos merete, az "Average true range" ugyanannyi, mint az osztalek merteke, ott az osztalek fizetes 1 napos affer.
Es masnap mar semi hatasa. Ahogy elotte 2 nappal sincs ertelme bekalkulalni.
Letezik osztalek rally fogalom. A legnagyobb, legstabilabb, es joval 1.0-es beta alatti cegek eseten. Mint pl. CocaCola vagy McDonald, vagy JNJ, stb.
A Magyar piac kb. 2.0-es betaju, szo sincs osztalek rallyrol. Az egynapos affer.
Szerintem meg sc rally volt és mint lentebb írták ez teljesen kiment ezeken a szinteken, ha valóban lenne oszti rally akkor menne is felfelé mivel vennék.
2)Reszemrol, a blogban ugyan meg nem vezettem at, 6850 szinttol, az OTP short.
Par napon belul meg lehet vissza-teszt a 6850 szintre, ahogy lenni szokott. Tudod, "kiss goodbye";-)
Concorde:
Ma reggel beesett az 50 napos exponenciális mozgóátlag alá az OTP. A részvény a múlt heti gyorsjelentés óta folyamatosan esik és az indikátorok sem mutatják a fordulat jeleit.
Ha sikerülne 6872 forint fölött zárnia, akkor ismét próbálkozhatna az emelkedéssel a részvény. A következő támasz 6600 forint körül húzódik.
Érdekesség még az is, hogy a Lone Pine Capital lezárta az elmúlt hetekben az összes short pozícióját (1,8 mió darabot), plusz a Marshall Wace is zárt a múlt héten 280 ezer darab OTP shortot. Elképzelhető, hogy ezek a pozíciózárások tartották a lelket az OTP-ben és emiatt volt viszonylag stabil a papír.
Concorde:
Ma reggel beesett az 50 napos exponenciális mozgóátlag alá az OTP. A részvény a múlt heti gyorsjelentés óta folyamatosan esik és az indikátorok sem mutatják a fordulat jeleit.
Ha sikerülne 6872 forint fölött zárnia, akkor ismét próbálkozhatna az emelkedéssel a részvény. A következő támasz 6600 forint körül húzódik.
Érdekesség még az is, hogy a Lone Pine Capital lezárta az elmúlt hetekben az összes short pozícióját (1,8 mió darabot), plusz a Marshall Wace is zárt a múlt héten 280 ezer darab OTP shortot. Elképzelhető, hogy ezek a pozíciózárások tartották a lelket az OTP-ben és emiatt volt viszonylag stabil a papír.
meg nekem tudod mi nem kóser János? ez a 7400 szint. Itt volt emlékeim szerint is egy ellenállás még mikor lemászott 11K ról 6K-ra 2008 ban, aztán a korrekciónál (2011), és most is ?
Révén hogy szerintem kemény ellenállás lehet ez a 7400, előtte egy komolyabb korrekció dukálhat, de aztán ismét neki...valahogy így gondolom.
Remélem nem vagyok full vak vágányon ...
hm....tartom.
OTP részvényesek ide!