A lényeg, hogy nincs veszteséged. És biztos pozitív lesz a végeredmény, mert bebiztosítod magadat.
Én is benéztem a csúcsot. Vagy is tudtam hogy 6170-en el kell adnom mindent. De még vártam, hátha most tovább megy. Mint örök optimista. Amikor lefordult, már jóval kisebb lett a nyereség.
Nagyon nehéz most jól eltalálni hogy mit csinál az otp. Nagyon össze vissza megy.
De sokszor eltalálom. Csak vagy még nem realizálok időben mert nagyobb profitot akarok elérni, vagy nem tudok időben lépni pl munka vagy vezetés közben.
Inkább több kisebb pakkot nyitok eltérő szinteken, miközben szakaszosan zárom az eddigi trendirányúakat fordulás környékén. Ez látszólag aktív trédelés, pedig csak arról van szó, hogy gőzöm sincs mikor, hol fog fordulni. :)
Ha már fordult (ezt azért már lehet látni), akkor igyekszem csak egy irányba állni. Sajnos a felső fordulót most nagyon elszúrtam. Lehetne magyarázkodni, de fölösleges. A tervezett shortok fele nem nyílt meg, miközben még csak a longok felét zártam. Tulkép alig kerestem ezen a nagy esésen, igaz nem is vesztettem. :)
Attól tartok én feljebbről vagyok beragadva longba, mint te, most megint mindkét oldala vajas az OTP-kenyeremnek, de az összhatás inkább keserű..:) A daxról viszont lemaradtam egyelőre, hosszútávú shorttal még egy picit várok, bár nehezen hiszem, hogy Yellen olyat tudna mondani, ami tartós emelkedést okozna.
OTP részvényesek ide!