Hát ez ennyire így nem egyszerű, hogy ezt el lehessen így magyarázni... a kötési listát nem szívesen teszem be, mert Egy_kezdőék a családfámat is visszafejtik belőle... :DDDDD
Tudod, hogy csúcsocskát keresek benne a napokban. Gyanús, hogy ma meglett volna, de bármi lehetséges.
Nagyon egyébként se várnám föl. Szerdától (+-1 nap) mindenképpen túladnék a longokon és nyitnék shortokat. Azokat tartanám 4-5 napig.
Hosszabb időtáv meg nem nagyon érdekel. Valamiféle B hullámban vagyunk, a legaljasabb. Ezen belüli mozgások kiszámíthatatlanok. Felvihetnek 6200 fölé, de megfordulhattunk már akár ma is. Tippem sincs hol lesz a teteje.
Viszont mindenképpen levárom még mindig 5100 alá. Ennek az alakzatnak elvileg ez a minimális célára. De soká. Több hónap. Közben meg majd meglátjuk hogyan mozog.
Érdemes-e erre most felvenni pozíciót? Szerintem nem. Ez elmélet. Ugyan olyan mint a fundások 7300-a... :)
Ráadásul én ilyen időtávot nem is trédelek. Max 3-5 nap.
Az a 6 short pozi nem semmi. Én 14-ig longot láttam benne, utána short. Kíváncsi volnék rá, hogy hol kötöttél, nem osztanád meg velem ezt az óriási tudást?
Kb 10 éve dax cfd-ek, de vannak problémák, nem jön be, ahogy én gondolom.
Szvsz a FED nagyon galamb lesz szerdan.., az olajarrol targyalasok kezdodhetnek, az orosz-ukran fronton bejelentik a tuzszunetet a heten, szerintem nem veletlen az ukran leany tokeemelesenek idozitese...
Ma a nap tulnyomo reszeben 5800 folott ment a biznisz, trendvonalnak tul meredek lett volna ugyis az elozo ket gyetyabol huzhato egyenes...
Ilyen szakma ez. Ezért kell itt olyan pakkal tolni, ami nem annyira fáj ha mégis, de azért ha összejön kis bódogság van :)
szerintem benne van a levegőben ... továbbra sem várom 6400 re, tudom van Aki oda várja...
OTP részvényesek ide!