Visszaküldtem neked emailban, azt töltsd fel.
Valószínűleg nem txt-ben töltötted le.
Az első letöltött 3 sort töröld ki amit elmentettél magadnak, ott lesz a hiba.
Eloszoris: nem negy cella kellene legalabb? Nyito, min, max, zaro???
Masfelol: valami datum sem volna rossz :-). Szoval inkabb ot cella kellene, nem?
Harmadreszt: ha USD chartot akarsz csinalni, akkor az utolso negy tizedes jegy a lenyeg, kulonben mindenutt csak 15 meg 16 dollaros arak lesznek...
Nekem igy nez ki ket sor: (YMD-Open-High-Low-Close-Volume)
ez igen kedves és hízelgő, de sajna nagyon messze van a valóságtól...
annyiban különbözök sokaktól hogy nálam az első a funda és az ez által magadott irányra próbálom ráhúzni a TA fegyvertárát, nem pedig TA-val kereskedni oda vissza, így tán picit növelhető a találati arány,de bukok én is ,mint mindenki,nem is keveset....
1) normal chartot sikerult beolvasni, es megjeleniteni? (mondjuk portfolio/adatletoltesbol?
2) Ha 1)-re igen a valasz: sok baj lehet azzal a filelal. Legjobb volna, ha az elso ket sorat bemasolnad ide, es ra lehetne nezni. Arra figyelj, hogy vesszo ne legyen a szamokban, mert amerikaban "pont" jeloli a tizedespontot (egy egyszeru kereses-cserevel at tudod alakitani a vesszoket pontokka). Aztan az is baja lehet meg a filenak, hogy mondjuk "2500" ugy szerepel benne, hogy "2 500", azaz az ezresek helyen van egy extra szokoz az Excel miatt. Ilyen ne legyen.
Feri: szerintem elvi hibas az, amit delelott beirtal, mert te BEAR piaci fel-rallykat, azaz korrekciokat vizsgaltal. Ha igaz, akkor most BULL piac van. Tehat ha valamit erdemes megnezni az elmult par evbol, az az, hogy mikor volt nagy beeses, es az meddig tartott?
mikmakk: tolts fel chartot. Nincs okod takargatni, mert sem indikatort nem tud mas ratenni, sem mas idotavon nezni, gorgetni, stb. Raadasul az uj gyertyakat sem tudja senki rarajzolni. Szoval egy kep az csak egy kep. A munka, amit belefektettel a tied, es csak a tied.
gepida: szerintem a totyorges azert van, mert BUX egy eket epit, es annak a support vonalan tancoltatjak. Szerintem harom napja csak tomes van 17900-as arcentrumon. Ha BUX 18000 ala megy, akkor gyorsulhat az eses.
OTP részvényesek ide!