Igazad van, aki most vesz az majd 4000 alatt panikol es kiszorja 3800-3900 kozott, szerintem 90% ezeknek azt se tudja mi az a stop, egyet hisz , hogy az arak csak emelkednek.
Szerintem nekik van 5000 es 6000 felettrol is :)
a menést úgy gondoltam,hogy ha a napi 0,5% minusz és 0,5% plusz között mozog ,viszonylag kis volatilitással az ebben a környezetben igen jónak mondható
az én szemszögemből az elmult napok impulzív jelzése iránytadó volt,ebben az irányban képzelem el a továbbot is ,kisebb elmozdulásokkal,hosszú-hosszú időn keresztűl,mig nem írja át valami erős funda a dolgot
az mnb honlapján fenn van a nyitott pozik nagysága,bár biztos nem real time, de ha hetes csúszás van is, elvileg ha a multkori menetet short zárás okozta volna az az adatokban már látszana,evvel elentétban nem csökkentek a mennyiségek
én csak a kivitelezésre utaltam, sajnálná ha bárki egészsége ,vagy ne adj Isten élete menne a dologra..... :(
otp-ben olyan brutál a short pakk hogy le fogják vadászni!!! és a gyengék kiesnek,lehet nem ma,nem holnap,senki nem tudja miként fog történni, de meglesz, ez a dolgok normális menete,addig fog emelkedni míg egy ok nélküli!!! (nem fundával támogatott hírről beszélek)napon megy vagy 6-8% -t vagy akár limitet, na ott várnék én megállót, addig ez a szolíd finom mehet simán belefér akár minden napba
OTP részvényesek ide!