én eleve ilyen nevű felhasználó beírását ignorálom, bocsi :) mindamellett én is így gondolom hogy így van, csak jeleztem, hogy nálam a vélemény mellé a felhasználónév is üzen...
1. amikor beállnak egy poziba, és szeretnék, hogy mindenki velük menjen, erösítve ezzel az elmozdulás mértékét
2. amikor szeretnék beültetni az embereket, akik késöbb a bukott pozijukat dobálva erösítik a longot/shortot (stopok, SC-k)
Na ma sem nézem tovább, ne ijesztgessenek itt engem a longommal :D
Mindenki várja a nagy beszakadást, dobálják rá a shortokat. Valamikor zárni is kell majd azokat!
szerintem meg ez kőkemény üzenet hogy merre várja a portfolio (és esetleg mögötte még pár nagy kéz): link
ha jók vagyunk, miért írnak ilyen negatív cikket? :) mert lefelé szeretnék látni még.
Ha jól emlékszem 2009-2010környékén állandóan az IMF miatt bokázott mindig OTP. Minden nap IMF nyilatkozatait lestük.
Most pozitív jelentést tett MO.ról.
Ezen véleményen voltak tegnap a Londoni befektetők is.
Itt az IMF legújabb előrejelzése Magyarországról!
2014. október 7. 15:00
Javultak a kelet-európai régió gazdasági kilátásai a Nemzetközi Valutaalap legfrissebb, World Economic Outlook jelentése szerint. Részben például pont Magyarország miatt. Hazánk ugyanis - a korábban gondoltnál - erősebb növekedést produkálhat 2014-ben és 2015-ben is.
Ha egy számításomban valami nagyon nem logikus általában nem hülyézem le az egész világot, hanem megkeresem mit rontottam el, netán téves adatokkal dolgozom? Becslés, önellenőrzés?
OTP részvényesek ide!