usa oldalazot egyet!
szvsz 9800 körül fogunk mi is oldalazgatni!
viszont london ban az a büdös nagy helyzet hogy már vagy 4 napja oldalazik és mintha egy szükülö háromszöget nyomatna!
mintha tony blair végleges leköszönésére várna!
Szerintem az a szitu, hogy a gyorsjelentés számai összhangban vannak a várakozásokkal, az pedig kb. egy 10k-s részvényárfolyamot jelent. Egyelőre a 2008-as terveket még nem kezdik beárazni a befektetők, azaz most nagyjából a csúcson vagyunk. Én speckó full pénzben ülök és várom az esést. Lehet rosszul teszem és kilövünk felfele, de most nagyobb esélyt látok az esésre, mint a 11000-es árra. Persze veszek, ha nagy forgalommal elindulunk felfele. De akkor is dobom +200-ban.
röhej az egész, amíg amcsi megy alig emelkedünk vagy épp esünk, ha amcsi csökken, azonnal megyünk lefelé. ez a papír az optimista hangulatot az elmúlt pár napban miért nem tudta követni???
Napi minimumon vagyunk, pedig egyelőre csak tüsszentettek odaát. Mi lesz itt ha jön egy komolyabb esés? Szerintem itt mindenki a korrekcióra vár. Csak a jó nemzetközi hangulat tartja a papírt, de hát az egyszer fordulni fog...
OTP részvényesek ide!