A vidéken még megmaradt fiókjainak több mint felét szünteti meg a Citibank: március végén bezár az egri, kecskeméti, nyíregyházi, pécsi és szegedi fiók
Amikor olvastam Orwell művét kb 9 éve,nem mindent értettem,(duplagondol,stb)már kezdem megérteni,2018-ig mindenhová szélessávú internetet(Teleképek),találjunk ki egy elenséget(gazdasági szabadságharc),
és az Állatfarmot is írhatnám,az is remekmű,és mindezt 70 évvel ezelőtt leírta.
csak egy pontig megy ez, nem lepődnék meg ha fidesz kormány mellett is jönne egy nagy fordulat. Ők és a pártfogoltjaik is ráébrednek az alacsony árfolyamokban rejlő lehetőségbe és akkor irány fel.
Plusz az emberek 2008 óta meghúzott nadrágszíjjal élnek és idén szerintem ennek is vége lesz. Egyre több jelét látom a vásárlási kedv növekedésének. Pl a boltokban a mostani hivatalosan uborkaszezonban is néha karácsonyi tömegbe botlok, illetve az elmúlt két hétben albérletre vadásztam és ne tudd meg milyen harcot kellett nyomnom hogy fogjak egy jót budapesten...
Szóval szerintem jön a felpörgés, csak még a statisztikákban nem látszik, rájönnek az eberk hogy nem érdemes örökké spórolni. Ezzel egyidőben egy felminősítés is befigyelhet és akkor külföldi tőke is jöhet.
Szóval ha fidesz ha nem túladott már minden a bét-en
Az országfelminősítés segítene, de erre meg kicsi az esély ha szivatni akar a külföldi tőke továbbra is. Borús a helyzet nagyon. S persze megmagyarázzák hogy ment volna ez de hát a külföld ellenünk spekulál, Európa motorja ellen..
Hát elvesztettem minden hitem a Bétben. Ha tényleg megint kétharmad, akkor itt bevernek mindent a földbe, mert folytatódik a jobban teljesítünk duma. S szépen akinek van attól elveszik, vagyis elmenekül innen mindenki. Ami látszik is az árfolyamokon.
OTP részvényesek ide!