Telenoros kartyam van ,arra gondoltam a 20 as szam alatt.
Amint megvettem a telom, fementem a netre es nekem egybol ment, tehat semmilyen flash programot nem telepitettem.
Sztem itt az is fontos h melyik telefonos szolgaltatonal
vagy mert mindegyik szolgaltato mas mas szoftvert rak ra telefonjaira.
Ilyen szempontbol a telenor az elso utanna jon a tmobile es vodafone.
Amit próbáltam a T-mobilnál az egy Samsung s4 volt,azon követelte az Ebroker a "Flash"-t,amikor rákattintottam jobb oldalt a "kereskedési rendszer BELÉPÉS"-re. Amit szeretnék venni telefon , az amúgy egy Samsung xcover galaxy 2.
A 20 szám mit jelent ?
Én ha nem vagyok gépközelben az Iphone-t használom. Az RC-nek van alkalmazása is rá (ingyenesen le lehet tölteni az Apple Store-ból). Itt lehet nézni árfolyamokat és adni/venni a dolgokat. Valamint a netes rendszere is jól működik rajta. Szóval én így oldom meg.
Most voltam a T-mobilnál és megpóbáltam belépni az Ebroker-be és a Netbrókerbe (alap),de az előbbinél hiányolta a flash-t a másiknál pedig nem reagált.
Kollégák, létezik ez a 21.században ???
Valami megoldásnak lennie kell.
Csak használja valaki az e-brokert és a netbrokert utcáról,telefonról ???
A Portfolio oldalán még a Forum menüt sem sikerült megtalálnom mobilon.
Volna egy OFF kérdésem :
Eddig mindig otthonról adtam a netes megbízásokat. Most heti kétszer úton leszek, mászkálok a városban és így kellene megnéznem az árfolyamokat és esetleg megbízásokat adnom. Nem tudom miben kellene gondolkoznom : táblagép vs mobil (4" minimum kellene gondolom). Még egyikkel sem neteztem, megbízást meg pláne nem adtam egyikről sem.
Olyan megoldásra volna szükségem, amiben GYORSAN (kb. fél perc alatt) megtudom nézni neten a real árfolyamokat , esetleg be tudom hozni a Stooq-ot és tudok megbízást adni BIZTONSÁGGAL az Ebrokerrel és az Erste Netbrokerrel (felmerül a kérdés: ezeknél van-e valami megkötöttség...vagy kell-e félnem a jelszó küldésekor,hogy valaki azt lenyúlja).
A netbook eleve kiesik,mert méretre sem jó,meg mire bebootol a rendszer, az nagyon hosszú idő.
Netes előfizetésben a Tmobil-tól a Dominó Netplusz XL csomagra gondoltam kezdetben (3GB havi korlát, 7,2Mbit/s)...
GYORS és MEGBÍZHATÓ megoldásra volna szükségem.
Köszönöm,ha valaki reagál és segít tanácsot adni.
OTP részvényesek ide!