Sorra mondja le sajtótájékoztatóit
az Összefogás
A Zuschlag-interjú miatt pánik lehet a baloldalon.
hajrá MSZP,LIBAJNAI, stb , én nem szavazok a FIDESZRE, de ezeket sem akarom újra látni,ez a szomorú helyzet, hogy ilyen kormányunk van és ilyen ellenzékünk van...
Üdv Halis. Egyik nap írtad, hogy amíg az órás emelkedőből ki nem esik no problem. De már nem abban van szerintem(már tegnap sem).Én úgy látom/gondolom, hogy 4120-3600-os sávot talált magának. Arról nem is beszélve, hogy nyár óta csökkenő csatiban halad mindíg lejjebb. Vélemény?
Pedig lefognak mínuszolni... :-)
Így egész pontosan lehet figyelni a várt pozíciókat. Nálam ez komoly indikátornak számít, hogy itt mennyire várják az adott irányt.
Ezért ha beírsz valami ilyesmit például:
"irány 2700!" - majd várod a reakciókat (pluszt / mínuszt), akkor egész pontosan leszűrhető hogy a tömeg mit vár.
Nem beszélve arról, hogy ez még szórakoztató is lehet.... :-D
Szerintem 3600-ért és 3800-ért is jó vétel. A negyedéves eredmény sokkal jobb lett volna mint a konszenzusos várt eredmény, csak a konzervatív céltartalékolás miatt lett rosszabb, de az a pénz NEM vész el.
Az egyetlen rizikó a devizahitelmentés, de az kb beárazódott.
Törölt felhasználó2014. 03. 07. 11:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
3600-as szintre már nem érdemes számítani, vagy visszaesésre 3800-ra? Vmiért arra gondolok, örüljek hogy 3840-ért jutottam hozzá, és tartsam, lehet h jó megérzés, jövő hétre súrolhatja a 4000-t is akár.
És még mennyi long...ha elindítják,és bezúg 3800 alá megint,jön a pánik..illetve az csak 3600 alatt.
Én innen már adom,ez a 3900,egy jó shortbelépő számomra.
OTP részvényesek ide!