Basszus!!!! Sajna megint ők fognak nyeni! A sok hülye beveszi a propaganda dumájukat! Szerinted miért áprilisban csökkentik ismét a gáz árát!? Tán még a fülkében is bent lesz egy csinos szórólap a kormány dicsőséges munkájáról...
Ez a kis szösszenet a "mennyit ér az otp" fórumon található. Ekkora b@romságot, hogy lehet leírni?!!?? :) :) emelkedhet is oldalazhat is meg lokális mélypont is lehet. Szóval ezzel az "elemzéssel" nagyon nem lehet mellélőni mert hát ennél a három lehetőségnél több nemigen lehetett volna!! :) :) Is ilyen ember elemezget... :) :) nem szégyelled magad??!!?? Ha visszaolvasod, hogy mekkora sületlenéget írtál?? És íme a szövege by:halis
(#1983) Re: OTP iranya
Értékelés: -1
előzmény (#1982: shortos72) | válasz erre | péntek, 07:56
Tegnap napközben azt írtam, hogy az órás indikátorok alapján további felfelé kitörés várható (valamennyi meg is volt tegnap). De mivel az ékből nem tudott kitörni, sőt vissza is fordult, ezért a további kitörésben már nem is vagyok annyira biztos.
Igen tegnap 'hullócsillag', de a napos emelkedő trend még mindig sértetlen.
Ma nagy emelkedést én se várok, sőt jó, ha oldalazunk, de egy lokális mélypont kijelölés is benne van a mai napban...
(Hú, ezzel most minden benne volt, mint egy jó időjárás jelentésben) :-D
Szóval: Ma a legjobb, ha rá se nézünk a chartra! :-D
HALIS
Na akkor kezdődik hogy hol az alja, 3K megfogja-e vajon.
Ha kint most kezdődött el valami a 2008-s eseményekhez hasonló akkor lehet bármi.
De ha jön a megnyugtató megoldás akkor ebből új ATH lesz megint kint. Volt pár ilyen fosatás az elmúlt 1 évben. Kiszórták a gyengéket.
szóval a kérdés az, hogy lehet-e 2 évre visszamenőleg is tőzsdézést bevallani?
Törölt felhasználó2014. 01. 25. 14:59
kérdés újra: 2013-ban bevallottam nyereséget otp-ügyben. A 2013-as nyereségem elenyésző (kb. 10500 forint ez ügyben), de akkor 2013-ról is valljam ezt be idén, vagy hagyhatom a fenébe? A kérdés az, hogy kötelező ezt bevallani, vagy csinálhatja a cég, ahol jelenleg alkalmazásban állok ezen összeg nélkül is. Mert feltűnt a válaszokból, hogy "ha bevallottad". Jobb, ha bevallom egy könyvelő segítségével a tavalyi évet a semmi nyereséggel, hogy az esetleges jövő évi veszteségnél tudjak vmi adót visszaigényelni?
köszönöm szépen, olvasok és tanulok itt. Most már csak azt kellene bejósolni, hogy mikor szálljak be ismételten longba :) A többit majdnemhogy egyedül is megoldom...
1. A TBSZ-en semmi után nem kell fizetni EHO-t.
2. Állampapír után nem kell fizetni EHO-t.
Bankbetét és befjegy után kell fizetni eho-t, ha nem tbsz-n van.
Osztalék után nem tudom hogy kell e fizetni idén
Törölt felhasználó2014. 01. 25. 14:37
akkor most ünnepelek, 6 %-ot kerestem a nyereségem után, amiről azt hittem, hogy nincs!:) Köszönöm.
Egyébként mikor várható osztalék és érdemes-e előtte venni részvényt?
OTP részvényesek ide!