Erstében működik minden csak külön-külön be kell jelölgetni, hogy milyen kereskedési listát akarsz látni. Összesen nem látod az egészett ,mint korábban. Garfikon sehol sem működik
Nekem a péntek reggeli átállás óta nem rajzolja a napos grafikont az erste netbroker pro, több certi könyve nem megy. Van/volt másnak ilyen gondja? Hiába hívtam fel őket pénteken, semmi....mi a francot csináljak?! Ötlet?
Annyira nem értek hozzá, de amint kivezetik az egist a tőzsdéről, aznap már új kosárösszetétellel indul a Bét, ugye? Ez mikor lesz?
Az új összetételt mi alapján számolják. Az előző napi bux záróára ne változzon a másnapi nyitáskor az összetétel változása miatt? Ez az alapvető elvárás?
Nem a devizás mentésnél? Csányi meg miért mondana le? Ha még filózik is ezen akkor az szerintem a választás eredményének az ismeretében dönti majd el, gondolom most ő is kivár hogy maradnak-e a jelenlegiek.
Ne aggódj, mindjárt vissza megy 4200 alá, ha kijönnek az újabb Ukran fejlemények!
Törölt felhasználó2013. 12. 09. 12:33
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 12. 09. 12:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem akarok jósolgatni, de amikor Csányi lemond valahol ott lesz az alja. Legkésőbb a választások után. Ez a papír, ilyen ellenszélben szvsz nem bír ki még 4 évet.
OTP részvényesek ide!