Mi áll ki vazeg a kapa a szádból az áll ki
már elmondtam neked gyógypedagógiailag hogy csak kihasználtalak azért haverkodtam veled hogy szétcsesszük a fórumot te meg olyan fogyi vagy hogy meg se érted
-Szép fogalmuk sincs- nekik itt
minden zavaros,ha nem úgy jön a dolog össze akkor meg duplán-
Húzzuk ki a méregfogát és neki
esnek az Albi1-nek legyen már valami. Így megy a nap-
Hallod te 5FT-os kiscsákkó!
Ne szenyózzál a barátommal Albérlet1-gyel mert most a miénk a világ, figyejjé ide én 7400-nál nyugdíjba megyek te meg itt fogsz vitatkozni a nemgyurival mikor én már a koktélt iszom a nyugdíjasotthonban. Na vágod hogy tré van?!
Zorro testvér! A forg. valóban rendkívűl alacsony. Igazából qrvára bizonytalan vagyok, szerintem megvárom a 4600 v. azalatti szinteket és akkor fullra bevásárlok.
Szerintem ez egy kis árva kislány lehet de aranyos vagy csak én gondolom úgy. Modora nem egy hivatalnoki kicsengést takar-
Na meglöktem a fantáziátokat
mondhassátok elmentek otthonról
Ez a nagy titokzatosságot
nem a név beolvasás mellett kell
nézni úgy az alatta lévő személy
se- Elnézést ha megbántottam
Az egész életedet is jobban ki tölti, lefedi a képzelet nem a szex
El vagy tévedve,mindent értünk-már akik nem azt a süket mantrát nyomják mint pl.Te.Engem senki nem fizet ,veled ellentétben én soha nem voltam -vagyok- semmilyen párt tagja ,csak rettentően bosszant,hogy minden realitást nélkülözve -pusztán zsigeri gyűlöletből-,/vagy mert ezért fizetnek/ fröcsögtök.Miért nem mentek a galamusz,gurcsányi vagy kurucinfó fórumra társalogni a hozzátok hasonló véleményt szívesen olvasók közé?
OTP részvényesek ide!