Hát igen -senki nem tett semmit még mindig
itt tartunk- -Volt kormány,miniszterelnök
Ültek a babérjaikon 8 évig-
Cofidisz hitel meg ilyenek ez a szerencsétlen kormány próbál meg valami tenni ellene-
Az mondja a Nagysága Új beírást akartam neki prezentálni -na mondom ez tanári
Ő erre lese szar@a -De ez tanúságos-
-Katyvasz itt az egész minden,ezt mondja nekem
Így állunk-
-Zoronak
Azért azt ne felejtsd el, nem csökkentve az akkori kormány hibáját, mert szerintem egy kutya mind a két oldal, hogy miért kellett többek között devizahitel? Mert magas volt az MNB kamat, konkrétan 10% felett. Pedig akkor tényleg bikapiac volt, a magyar gazdaság is növekedgetett, lehetett volna cskkenteni. Csak ugye ellenzékben a haza, kibaszósdiból megmondták Járainak, hogy a szocikkal pedig ki kell cseszni. A hatalomért mindent. A másik oldal is képes ugyanezekre, úgyhogy nagy különbség nincs. Most meg erőltetik a kamatcsökkentést, mikor zuhan a gazdaság, hogy valamennyire beinduljon már végre. Akkor miért nem lehetett? Adott volt minden.
Persze az akkori kormány se azért vett fel hitelt, hogy a gazdaságot tovább nyomja, hanem jóléti cuccokra. Hát ez van. Majd lesz valahogy :)
Te is tévedsz!
Mert igenis a PSZÁF-nak kellett volna megakadályoznia a devizahitelek ügyében a bankok keresztárfolyamon történő váltogatását. Ez vezetett a devizahitel-kataasztrófához.
Ugyanis a bankok nem rendelkeztek annyi svájci frankkal, amennyi hitelt kihelyeztek. És ebben a PSZÁF-nak közbe kellett volna lépni! De nem tette.
A Jegybankok pedig a mindenkori kormányok politikai célkitűzéseit hivatott gazdasági szinten szabályozni.
Például a FED a munkanélküliséget(!). AZ MNB az inflációs célt....stb.
-Van benne bőven amit látsz-
De már egyszer megmondtad,hogy nem a
Fórum alapján akarsz kereskedni-
-Itt ez mondod ott meg azt mondod ilyen nincs- Nem értem nincs tőzsde hagy szálljon a szelleme- Írd,minősítsd és kész!!
-Nem kell bántani felesleges nem egy notórius. -Úgy van komám és kész.
Hova jutnánk,ha mindenből ügyet csinálnák-
-Edinád hsz-e is kóser-
Nem kell vele foglalkozni ennek olyan nagy súlya nem hinném- Tanúságos-
Akkurátus,megfontolt kell ennél több-
És már rövidebb is-
Egy kicsit én is had szálljak vitába a devizahitelekkel kapcsolatban.
A devizahitelezés magyarországon nagyon komplex dolog. Több kormányon átívelő hibák sorozata.
Ugyanúgy tehet róla az első Orbán-kormány, mint a szoci-kormányok.
Véletlenül ma a blogra éppen erről írtam: link
(jöhetnek a mínuszok)
Albi azért ma ami itt ment most őszintén.
Nem csak politizálni meg egymást basztatni KERESKEDNI kell.Mindenki mondja a maga igazát.
De ez csak az Én véleményem.
Nézd vissza a mai fórumot:(
OTP részvényesek ide!