-Végül ki ne vén álltak ezek meg az ingat- lanok!!Keményebben kellett volna fellépni-
Azokkal akiknek netán nem is a napi szükséglet miatt vette fel a hitelt-
értem alatta még egy plusz ház megvétel-
Két kézzel sem lehetett volna visszatartani a jónépet. Mindenkinek kellett az ingatlan, mert hát az ingatlan mindig tuti befektetés. A szomszédnak meg van 3 is, akkor nekem miért ne lehetne 2 ? Jövőre úgyis sokkal többet fog érni, vegyünk hitelre. De nem má Forint hitelre, azt a hülyék csinálják,devizára,úgyse lesz semmi baj.
varázsütésre lepik el időszakonként a fideszalkalmazottak a különböző topikokat. Futja az adónkból erre is. ahogy óriásplakátokra meg buszhátsókra és agitpropos füzetekre is..
Ha megtiltották volna a népnek,hogy felvehesse az occsó hitelt, kimentek volna az utcára. Az embereknek sosem szabad megtiltani,hogy hülyék legyenek, mivel az állampolgári jog!!!!
Figyelmeztetni lehet őket (a PSZÁF meg is tette),de eltiltani nem lehet.
Az pedig,hogy nem értettek hozzá.... Kósának meg Orbánnak is volt tetemes devizahitele.... nyílván mert szegényeket átverte a rossz,gonosz hókuszpók : Simor.
De hogy nem készülök-
-Tényleg ha lehet rövidebbet-
Tisztek minden pártot és egyesülettett-
LMP-JOBBIK-MSZP-FIDESZ-
Én mindenkit tiszt-
-Csak inkább Tőzsde közeli legyen a téma
-Majd hétvégére bepakolod-
Nem sokára elérjük,hogy a gépnek ideális
terjedelmet engednek meg de Ez sok-
Te nagyon hülye, a devizahitelek ellen nem az MNB-nek, hanem a PSZÁF-nak kellett volna fellépnie. Simor szarkasztikus válasza ezt jelenti, kár, hogy le kell fordítani.
OTP részvényesek ide!