Bizony mondom néktek, venni kell az otp-t minden szabad pénzből amitek csak van!
Bank,-és euróválság oda, nem is volt igazán, euró kőkemény, államadósságok a múlté, hatalmas profitok kopogtatnak a kertek alatt, Ázsiából menekül vissza a termelés Európába és Amerikába.
-Nem tudom,hogy dolgozol-e
EHO. Persze az is úgy lenne jó,
ha a te Tb. Társadalombiztosításodra menne
a 14% fizetek a világba. -De azt se tudom,hova. -Én úgy gondolom
a Külf. részv. után kell.
Bár én tőlem ilyet vonnának-
De nem igen van még munkahelyhez se kötve 14%EHO.
Nálam is megjelent Tavalyi Oszi
elsz. lap,de 14%-kal nem
kísérték- Adólapomon először
rám varrták, utána meg kivette-
-Na kiérti ezt-
Én most csak OTP-t tartok, volt matávom, de eladtam és inkább áthoztam a pénzt otiba, ez az egyetlen normális részvény itthon és csak azért kérdeztem, mert gondolkozok valami külföldi papíron, de még nem tudom mi legyen az.
Én sem vagyok gazdag, sőt :D amióta tőzsdézek egyre szegényebb vagyok...
Külföldi részvényeim többsége az energia szektorból való.Itthon most csak otp részvényeim vannak (látok benne fantáziát) de akik ide beirkálnak nap mint nap...szerintem ők csak napról napra gondolkoznak.Persze kuszaszem okozhat meglepit.De ennek az mnb-s elnökválasztásnak akkora feneket kerítenek.Túl van lihegve.
Ha már osztaléknál vagyunk:Épp most hozta a postás az osztalék kifizetéséről szóló igazolást.(nem otp részvény) Azt írja 2012.évben levont 16%-os mértékű osztalékadó mértéke 158.943Ft. És 2012. évben levont 14%-os mértékű egészségügyi hozzájárulás összege: 139.075 ft.Kifizetett osztalék:Bruttó:993.395 Ft. Megtudja nekem mondani valaki,hogy külföldi részvény után miért vonogatnak eü hozzájárulást?Vagy ez normális?
OTP részvényesek ide!