A reguláris csapatok elvonultak téli szállásaikra. Szabadcsapataink pedig előre futnak, ott megijednek a támogató csapatok hiányától, ezért aztán visszavonulnak. Aztán kezdődik az egész elölről. :)
Be.
Várom, hogy megjelenjen a pénz a számlámon, sajnos el kell költenem.
De sebaj, jövőre folytatjuk.
A fórumra azért felnézek néha munkaközben.
Fordítsátok javatokra a mozgást!
Törölt felhasználó2012. 12. 19. 09:07
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol és hogy lehet az OTP átváltható kövényét megvenni, milyen kamatot ad, milyen áron lehet átváltani, egyáltalán hogy működik az egész a gyakorlatban? Köszönöm
Tantóbácsi jelentem én az irodalomjegyzékben feltüntettem a forrásokat: :))
"(#866204) Re: Csak azért is Möbius
Értékelés: 0
előzmény (#866203: thomashewitt) | válasz erre | hétfö, 09:05
Most ismerkedek a hullámelmélettel. Az alapján kellene még csinálnunk másfél kis apró háromszöget és utána újból zökkennünk kellene egyet. De ezt Schmitteltem nyomitól. :)
macibear"
Ahogy elnézem a DAX-ot, S&P-t szerintem a republikánus-demokrata megállapodásra realizálás, add el a hírre effekt jön, mert szerintem már benne van az indexekben.
Próbálom összefoglalni a korábbi zagyvaságaimat és feloldani a bennük lévő ellentmondásokat.
Írtam, hogy hiányolom az ékben a harmadik huplit. Az előző ábrám alapján ez várhatóan ki fog alakulni. Lehet nem úgy, ahogy rajzoltam és amit Nyomi áthúzott, de valami hasonló képzelhető el.
Úgy néz ki, hogy január első hetéig lesz még nagy vigalom a longosok körében. A második héttől viszont jön az az elképesztő minimum, amit néhányan nem tudnak mire vélni.
Nincs itt nagy ellentmondás, legfeljebb, annyi, hogy ez évben már valszín nem megyünk lejjebb 4000-nél. Macerás ez a minimum. Valahol 4000 és 4040 közötti érték lesz. Fel kellene rajzolnunk még egy minimumot a mai-holnapin kívül még ebben a hónapban, de karácsony ebbe nagyon belekavar.
Személyes: Vannak beragadt short pakkjaim, amik egy részét már csak veszteséggel tudok zárni. A kérdés, hogy mi lenne az ideális kiszálló. Ma 40 környékén ami tutira vehető, vagy kockáztassam meg a pénteket esetleg a két ünnep közét. Ha meg lesz a második minimum e hónapban, akkor az lentebb lesz mint a mostani. Viszont ha ma zárok, akkor még meg lehet játszani a következő napok várható happy hangulatát, azzal is csökkentve a veszteséget. Még tán nyereségessé is tehető a helyzet.
Hali!
Lassan olyan leszel mint Albi. :)
"HF: fejtetőn Elliott Buxra.
Lesni nem ér."
Mi van? Nem értem.
Én ma ezzel a rajzzal készültem. link Egyelőre még mindig működni látszik a szimmetria. Ebből nekem a minimum érték lejjebb adódik a tegnapinál. No nem kell shortos kígyót békát kiabálni rám, ez ma olyan 30-40 körül adódik. A maximum viszont érdekesen alakulhat. Vagy tovább jön lefele, de inkább fordulni fog fel, vagyis olyan 130 körüli is elképzelhető.
Két fraktál sosem egyforma, de mégis hasonlítanak egymásra. Semmi elméleti alapja nincs a két fraktál együtt futásának, de úgy néz ki működik. Ha viszont ez igaz, akkor a hét további napjain magaslati levegőt szívunk.
OTP részvényesek ide!