Változatlanul népszerű az offshore cégek alapítása a magyarországi vállalkozások körében. Évente hatszáz olyan „tiszta” offshore vállalkozás alakul, amelynek alacsony adózású külföldi országban lévő cég a tulajdonosa. A legnépszerűbbek a Seychelles szigetek, Ciprus, Panama és Belize." link
Ez nyilvánvalóan mutatja a sikeres gazdaságpolitikát ...
Nem akartam a két oldal médiáinak színvonalába belemenni, bár volna miről beszélni. Én csak a puszta tényeket soroltam. Persze a szélsőjobbnak semmi se elég, akkor lenne "jó az arány" szerintük, ha csak a saját seggnyalóikat olvashatnák-hallhatnák. Nem vagyunk messze ettől sajnos...
Törölt felhasználó2012. 04. 10. 13:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én a XXII.ről. 2006 óta fideszes polgármester van. Semmi nem történt azóta, csak annyi, hogy szétlopták a kerületet, a polgármester úrnak viszont szép új autója van. Vidéken meg még durvább a helyzet. Tehát nem kell a szerecsenmosdatás, mert a XVII. kerületben van 2 km bicikliút. Ettől még 2006 óta halmozzák a milliárdos adósságokat a fideszes önkorik (is). Lázárjani meg fenyegeti a saját hülyesége miatt az erstét...
Köszönöm a hozzászólásokat. Összesítve itt senki nem vár 4000 szintet IMF nélkül. Kíváncsi vagyok Fellegi úr mire jut májusban majd. Addig ülök a 3871-en vásárolt pakkomon, de lehet rosszul teszem...
Azt azért hadd tegyem hozzá, h pl az ATV-n (noha alapjáraton valóban balos) de egy Kálmán Olga a balos politikusoknak ugyanúgy felteszi a "kínos" kérdéseket, mint egy jobbosnak. Ennek az ellenpontja a köztévén az Obersovszky-féle, meleg sz@rig benyaló "közszolgálat".
OTP részvényesek ide!