Csak venni szabad,Izrael terve nem fog összejönni.ÐÐÐ
Törölt felhasználó2012. 01. 05. 11:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Koránt sem hülyék...mert ha az ország tényleg meglenne IMF nélkül...akkor lehetnénk önerőből második svájc.
Ez Gyurcsány gondolata volt, csak nem volt hozzá kétharmada.
Orbán tovább viszi, és igaza is van.
Egy vmivel nem számolt sztem Vitya.
Hogy közben beleroppanhat az ország.
Csak éppen ha nem roppan bele az ország és sikerül megcsinálniuk a lehetetlent IMF nélkül, belőlük történelem lesz, mert ők lesznek akkor az elsők akik a rendszerváltás óta tettek is valamit.
Churchill is csak egyet ígért az angoloknak...fájni fog, de nyertesek leszünk abban a bizonyos háborúban.
Megszenvedték, de nyertes oldalon, és végül jól is jártak!
Én nem abban kételkedem amit ők akarnak igazából, hanem abban hogy beledöglik-e az ország vagy sem.
arra vár,hogy ráadj megint:) remélem 3000 felett megint újra nyitottad :)
Törölt felhasználó2012. 01. 05. 11:24
A magyarországi bankbetétek befagyasztásáról terjedő rémhírek kapcsán ma délután összeülnek tanácskozni a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete és a Magyar Bankszövetség képviselői - link
Igazándiból nem releváns most annyira a daxi, mert a HUF....bóvli....Ha elkezd esni jobban esünk, viszont ha emelkedik nem fogjuk követni vagy nem annyira. Ráadásul a német bankok - 4 és -5 % esésben. Ahhoz képest k@rva jól tartja magát az oti sztem.
Hova akarsz nagyobb szakértőt mint egy FIDESZ-es Varga Mihály ,akinek 44 éves korában 70-80 milliárdos vagyona volt???Légyszi ne légy naiv ,mert uncsi ,hogy mindenki azt hiszi ,hogy Magyarország azért áll itt mert hülyék a politikusok!!!
OTP részvényesek ide!