(Aktuális záróárfolyam) szorozva (OTP kis- és nagyrészvényeseinek egyedi elvárásai és pozinyitásai) + (DAX/SP/DJ prompt mozgása) + (forintárfolyam iránya és dinamikája) + (nemzetközi hitelminősítők irányított hangulata és aktuális besorolásai) + (IMF és Világbank kormányzótanácsának aktuális attitűdje) + (aktuális magyar kormánymutyi) + (Kósza, Szíjgyártó és Eltolcsy random nyilatkozatai) + (németek tervei és tettei az euróval kapcsolatban) + (FED tulajdonosainak nem publikus konszenzusa a népek és régiók rövid- és középtávú sorsáról) + (Oti egyéni teljesítménye) = Oti prompt-árfolyam.
Valszeg elég sok tényezővel nem is kalkuláltam, de a trend már a fentiek alapján sem kecsegtet bullish fordulóval egy darabig. Ezen kívül mindegyik tényezőhöz kellene súlyozási százalékot is tenni, ami végképp szubjektívvá teszi az árfolyam jósolhatóságát, ráadásul minden egyes tényező "ereje" gyakorlatilag percenként változhat.
"Pongyola kifejezésmódja, amatőr kommunikációs stílusa, a mögötte rejlő kognitív tartalom egyértelműen elárulja, hogy annyit ért az ország vezetéséhez, gazdasági pénzügyi szakterület problémáinak kezeléséhez mint mi."
Igaz én a "Péntek 8"-ban láttam vele egy beszélgetést de ugyanezt éreztem... link
Visszajöttem a törzsi tanácsra. Hát, végül is máskor sem jobb a helyzet, mint most. Amikor mostanában azt hitte az ember, hogy nincs semmi akut rossz, akkor is általában tévedett! Most legalább tudjuk, hogy a jövő hét bizony zajos lesz...a hírektől.
Szeva Bátor Harcos! Remélem, a Monetáris Tanács kedden jól dönt Nektek! Fel! Ft-ban mármint. És eleget (csak ne ülnének ott többen fideszesek..., nem is félnék).
Szia! A Magyar Telekom jó választás volt nem kell idegeskedned.....ezt a pakkot osztalék előtt 625 körűl kiszórhatod ,ha továbbmegy akkor 705.......:))))
Nekem már melegebb a pite a tőkeáttét miatt,de most valahogy nyugodtabb vagyok.....majd hétfőn.....DDDD
OTP részvényesek ide!