Előbb legyen meg az a sziget én aszondom...alá lehet majd stoppot tenni. :)
oti és mol is olcsó sőt ricsi sem drága. Aki befektető csipegetheti innen bármelyiket.
Nem az ár a lényeg, hanem az emelkedési potenciál, avagy a profit/kockázat arány.
A tőzsde előre áraz, így előbb fog fordulni, mint arra az adatok és hírek alapján számítanánk.
Diverzifikálj....vegyél a tőkéd 10%-áért...abból nagy baj nem lehet.
Vagyis longos shortos egyaránt higgadjon, és figyelje a számára kedvező feltételeket!
Törölt felhasználó2011. 09. 27. 13:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mivel ma nem tud tovább menni, így jó eséllyel napi maxon (vagy közelben) zár. (majd érdemes figyelmi a záró karbantartókat).
mivel ma sokan nem kaptak + USA örömködés lesz este, így jó eséllyel holnap réssel nyithat.
ha nem tölti be akkor pedig egy sziget alakul ki, ami ha megmarad akkor igencsak igaza lesz Egonnak.
Full-bull (még bejönnek a sávos vételeim :)
ez csak egy észrevétel, remélem ez alapján nem vesz senki.
Ilyen látványos esés után törvényszerű, hogy optimista befektetők, belevesznek és emelkedik a részvény ára. Erre számítani lehetett és ez így is van a jól.
Mindazonáltal még továbbra is erősen eső trendben vagyunk mert a világban rengeteg negatív válságos tényező van ami az OTP részvényeit lesodorja az 1500 forintos tartományokba.
Ilyen látványos esés után törvényszerű, hogy optimista befektetők, belevesznek és emelkedik a részvény ára. Erre számítani lehetett és ez így is van a jól.
Mindazonáltal még továbbra is erősen eső trendben vagyunk mert a világban rengeteg negatív válságos tényező van ami az OTP részvényeit lesodorja az 1500 forintos tartományokba.
Ha 4000-re nem is, de jelenleg 3500-ra azért van esély.
Legalább is holnap még emelkedhet ilyen nemzetközi hangulat mellett.
USA 1,5-1,6%-os pluszban már most.
Sziasztok. Nem mertem belevenni...
Lesz még az oti 3000 alatt mostanában?:)
Nem tudom elhinni hogy 1-2 nap alatt megoldódtak a problémák a világban.(görög,stb.)
OTP részvényesek ide!