a forint se fog a végletekig erősödni... viszont 800-850 között minden eladót megvettek és több 50ezres pakk is volt. Ha ezt a szintet töri, komoly szánkózás lehet. A stoppomat is oda lövöm be majd. Azért én még felfelé látom, nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy már lentebb is írták a kollégák.
Vége odaát is a jókedvnek!konyec filma. Mostanában az oti napi árfolyama hasonló képet mutat mint az amcsi indexek, csak előre vetítve. Lehet, hogy csak véletlen de lehet benne valami.Csak nehogy valaki azt mondja, hogy mi irányítjuk a világot, nehogy.Mert a Kósa féle szövegbe is majd beledöglöttem......amikor a TV társaságok tolongtak, most mi lesz. Mi lenne valakinek ki kell már önteni a szaros bilt mert ez a huza-vona semmire sem jó.
Sima realizációs hullám van szerintem!
Túlságosan sokat emelkedtek és nem volt korrekció nálunk viszont igen.
CHF sem ugrott fel aranyba sem menekítettek!
Dollár erősödik a chf ellenében.
Amcsik megint adtak a sz@rnak egy pofont. Marketingbe jók . Csak hát magyarázd meg annak aki 2009 óta munkanélküli hogy most aztán kánaán jön. Aha ja az jön ha a FED mondja biztos. (Bocs megint kiakadtam)
én még előtte vettem 75ön, örültem is amikor végre kilőtt. minden az emelkedést mutatta..most meg a nyamvadt dw-is esik, hiába "jó" az adat. Remélem ma alul, holnap felülteljesítünk. Forint szépen erősödött.
OTP részvényesek ide!