Hét napja oldalaz 5000 környékén ez már túl sok. Ebből vagy nagyon fel lesz, vagy nagyon le. Elvileg a fordított fej váll irányt mutathat. De itt már semmi sem biztos.......:(
pont ez a baj velem is.... ma is ezt néztem ahelyett, hogy rendesen melóztam volna...
tényleg az lesz... beállítom 5600-ra, majd fogom a digipass-t és elküldöm a nyaralónkba postával... oda egy darabig úgysem megyek:p
Ma benne lehetett volna a kitörés lehetősége , de nem akarták az egyértelmű...lassan meg nyugaton is a nagy emelkedésre majd korrekcióznak...kíváncsi vagyok a záró játékra...
majd akkor megy fel ha nem várjuk, vagy már eladtuk, én, te, muki stb, ez ilyen móka, itt mi nem nyerhetünk, legföljebb ha havonta egyszer nézünk rá, vagy ha most beálnék hatezerre eladásra és évente egyszer megnézném, de ezt meg nem bírjuk megtenni, mert bassza a csőrünket h mi van, és ilyen napokon kérdi meg az ember magától h szüksége van-e erre? egy forintonként engedik fel, röhej, lassan olyan lesz a oti, mint a tcom és wolf öntőpajtija a tcom topikban
OTP részvényesek ide!