Te komolyan azt hiszed, hogy a "longos" meg a "shortos" az két teljesen eltérő jellemű embertípus? Kezdjük eleve azzal, hogy okos ember bika idején longos, maci idején pedig shortos. Aki körömszakadtáig ragaszkodik ahhoz, hogy ő csak longos vagy csak shortos, az csak valami korlátolt hülye lehet, nem kell hallgatni rá.
egy dolgot nem értek, ha beragadtál, akkor miért kukorékolsz itt minden nap, hogy fel? szerinted foglalkozik valaki a véleményeddel, mit remélsz? masszív eső trend van, aminek a vége jó esetben 3XXX-nél lesz, rosszabb esetben ennél is lejjebb. eszembe nem jutna ide még csak beleolvasni sem, ha befektetővé válnék 1 hónap alatt.
Na látod ezt jól tetted:-)))
Szépen kerestél rajta, egy igazi tőzsdés inkább keres mint bukik, sajnos nekem nem jött össze, de legalább őszinte ember vagyok nem úgy mint itt egyesek...
Oh hát bíztam benne, hogy megszólal a lelkiismereted, de nem hát ennyit tudsz sajna.
Törölt felhasználó2010. 07. 07. 11:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Garantált"? Ha tényleg garantált, akkor, gondolom, az összes létező pénzedet betoltad a bef. számlára, és full tőkeáttéttel otiban ülsz éppen. Én biztosan ezt csinálnám, ha bármi garantáltat tudnék.
de én annyiért nem tudtam venni!
az első amiért kaptam 1734 volt!
igazságtalan!
és kénytelen voltam eladni is gyorsan 4200 nál:)))
azóta várom a hasonló csoadát:)))))))
OTP részvényesek ide!