Nem azt mondtam, hogy olyan könnyű lenne, de szerintem abban egyetértünk, ha 5200 eléri ott megpihenhet és onnan gyűjthet erőt fel, az is lehet, hogy le, de inkább fel:DDDDDDDDDD
Nem szó szerint értem. Nagy biztonsággal kinyilatkoztatnak már évek óta.
Hallottál már olyat, amit csak félig elfogadtak volna másoktól.
A jelenlegi kommunikációjuk sem az előző kormányt járatta le.
semlegesek nem úgy nyilatkoztak.
Amin egy közgazdász, mérnök, szervező hosszasan gondolkodik, s kétségei vannak, azt egy-két jogász tévedhetetlen messiásként oldja meg három nap alatt.
Csak megjegyezném, hogy pártsemleges vagyok, s a másik párt szarvas hibái nem teszik a következőt letéteményessé.
Az első négy évet is szakmai szemmel láttam. Nem voltam elájulva.
Szánalmas mi okoska...Ha már annyira egyszerű vagy ahogyan a fogalmazásaidból is kitűnik,akkor menj inkább le a krimóba a haverokhoz,azok biztos eszik majd a dumád meg az elméleteid....
Még semmi hitel. A nyáron nem leszek, a korábbi elhamarkodott long beszállók elvitték a BUX short nyerők jó részét ezt akarom most kompenzálni.
Az eredményt meglátjuk.
az emelkedéseket kiszálóra vagy shortnyitásra kell felhasználni...
vagy bejön vagy nem...
Törölt felhasználó2010. 06. 08. 22:00
hát ennek megtépik a végét. amúgy nem lennék meglepődve, ha napokon belül 7000 lenne. tekintve, hogy eladtam at rv-imet. amint visszaveszem őket, azonnal elkezdené támadni a 3600-at... ez van. bár a legjobb sztem a kivárás ebben a helyzetben. most emelkedik 2-3 napot, nagy dolog. sokat esett. de irány az megvan.
na ja, csak az ember haza se akar jönni. Semmit nem látott az elmúlt években csak azt hogy nincs semmi perspektíva, csak a züllés, kilátástalanság, stb.
OTP részvényesek ide!