Nem akarok senkit se nagyon kiábrándítani a politikai meggyőződéséből,de maszopos és holnapszopos képviselők terített asztal mellett ( amit mi dobunk össze nekik,nehogy éhen haljanak ) nagyon jól elvannak egymással és időnként közös cégeken belül is. A többi csak birkáknak szóló parasztvakítás. Nehogy már elhidd hogy igazából ölik egymást! Színjáték az egész.
És mindjárt leszünk elegen, mert majd a "magyar" lakjon magyarországon szlogent követik a környező országokban. És ezzel lezárul a büntetés. Éljen a kivitelező!
Srácok, nyugi.
Ebből nem lesz pénzünk.
A lényeg: okkal mondták, tették amit tegnap és ma láttunk.
Ma vettem 4680-on jövő hét eldönti tévedés volt, vagy sem.
Te hígagyú, szarházi, gyagyás Ferkó-picsanyaló most derül ki, hogy mekkora szarban van az ország amibe te és a szüleid és a nagyszüleid hozták ezt a szerencsétlen, jó sorsra való, büszke Magyarországot. Remélem, hogy minnél előbb eltakarodtok a picsába!
lehet elgépeltem, de úgy akartam fogalmazni, hogy illet volna megvárni Varga csontkollekcióját, és amikor erről beszámolnak azt követően, még azon a sajtótájékoztatón vagy ahol közlik a nyilvánossággal, rögtön bemutatni a feltárt problémákra a megoldási javaslatokat, elképzeléseket. De addig ilyen nyilatkozatokat tenni szerintem (mint fidesz szimpatizáns) kifejezetten hibás lépés.
Szerintem simán a komcsik és amcsi fajtársaik állnak az egész mögött. Beletömték az IMF milliárdokat tavaly az OTP-be, most kiszórják, jól kerestek rajta és közben kicsinálják a Fideszt.
Aztán amikor a földbe döngölték az árfolyamot, beparáztatták a jónépet újra belehalásznak.
Közben persze megy a Forex is..
Pénzügyi nyereség, politikai nyereség, még a kicsontozott hitelesek ingatlanjai is hozzájuk vándorolnak.
Ennyi, nem kell tulkombinálni.
OTP részvényesek ide!