Egyet kell értsek ezzel a megállapítással, de annyi hozzáfűzni valóm van, hogy az már jóval nagyobbat üt a latba, hogy ebből látják, kik kormányoznak. A politikusok általában nem szavahihetőek a piac szereplői szemében. Az a fontosabb, hogy mit tesznek.
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 08:47
A tegnapi nap beláttatta velem, hogy az ideözönlő új elmebetek hordái végleg az econet topik színvonalára sűlyesztették a topikot, ezért részemről én nem írok ide többet.
Ha mi leszünk megint a világban az új sztori amire a héják lecsapnak, akkor ebben a helyzetben nehéz lesz összekaparni nem csak a Ft -ot, de az állampapír kereskedést is. De sajnos a szájkarate harcos fityiszesek erre még nem jöttek rá.. a 2/ 3 -ad elvette az eszüket.
Ma mi lesz vajon ?Kókadt Lajos mit mond ? A haveroknak elég volt a short vagy még folytatják ?
Fogná be a száját és tanulna meg értelmes emberként beszélni ! A támogatók jelentős része nyakig hitelekben ,ők vajon tapsolnak?
Tanulják meg ,hogy a nagyotmondó nyilatkozatok ideje lejárt.!Minden egyes kimondott szót a befektetők nagyítóval vizsgálnak és azonnal lépnek - lásd tegnapi nap .
Sajnálom ,hogy az idóta politikusokkal ezen a fórum foglakozni kell.
Hajrá Magyarország ,hajrá short!?
Én tegnap nagyon elcseszetm, szórakoztam a stop-omal és és sikerült benthagytam a nyerőt és a végén bukóban dobtam a pakkom. Féltem a mai nyitásto. Szerintem nem alaptalanul. :-(
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 08:37
:-)
hipertitkos információkat kaptam arról hogy a nemsokára elinduló óriási magyar gazdasági fellendülés miatt, most kósa és a többi államilag ledumálja a magyar részvény és devizapiacot hogy jól bevásárolhasson és zsíros pénzeket keressen a longgal.
na ja. most azok vannak kormányon (a hitelválság közepén), akik a hitelből élés fogalmát megteremtették Magyarországon. kamattámogatás szja jóváírással megspékelve.... vajon van még hasonló találmányuk?
És a domino efekt csak itt kezdődött!!!!!
Mert a minimálbér emelés a közalkalmazotti béremelést is magával hozta.Az adóbevétel termelő réteg (adózók felénél kicsit több) minimálbéres lett nagyon magas százalékban, a közalk réteg (1/3 nál több) adóbevételböl fenntartott réteg minimálbér x szeresére emelt pénzt kap hivatalosan.
Persze ezt tetéézték a szocik a minimálbér adómentesítésével, amit egyéb adókkal váltottak ki.
Egy szűk réteg terhei, elszámoltathatósága folyamatosan csökken , a kicsiknél meg egyre szorul a hurok. Kétlem, hogy sokáig lehet ezt folytatni. Ha a kötél elszakad...........Én nem feszegetném a pofonos ládika tetejét, de a "fiúk" másként gondolják.
OTP részvényesek ide!