mondtam, hogy limiten betiltják a shortot...
egyébként 2008.10.29.-én tolták fel a 15% limitet a shortosok nagy háborgása mellett, mármint hogy korábban mikor napokig esett limittel akkor miért nem oldották fel azt... ~6690
Nem fektetlenul szukseges megoldani ahhoz, h az arfolyamok nojenek... (gondolj pl. inflalasra, penznyomasra)
Most mindenesetre lehet mondani barmit, egyelore emelkedunk, s amig igy van, addig ebbol probaljok en is profitalni, s nem megyek a szellel szemben :)
Lehet. De per pillanat többet ér a nyugalmam. Tőkeáttétes longban ragadtam az elmúlt héten, el tudod képzelni milyen napjaim voltak... most a tőkeáttéttől megszabadultam, longom így is maradt még de tőkéből. Ha lemegy akkor veszek hitelből, ha felmegy akkor meg a long miatt örülök. De legalább tudok aludni most már. :)
hitelválságot nem lehet megoldani újabb hitelekkel - ezzel teljes mértékben egyet kell h értsek....ez egy olyan pénügyi váláságot fog előidézni, hogy össze fog minden dölni a fiktíven, a semmiből kreált pénzből...ezzel megint azt idézik elő, hogy felfújják a lufit, ami 1-2 éven belül durrani fog.....
OTP részvényesek ide!