Hát bizony a naponta emlegetett turbo short "nagy tévedés " volt a részemről a múlt héten:)
Még szerencse, hogy meg mertem játszani annak ellenére, hogy a maga a NAGY HYSTERIA folyamatosan longgal ijeszgetett.
Sajnálom a longban shortolókat, de mégjobban az esésben longolókat.
Ez az ember tragédiája.
Törölt felhasználó2010. 05. 09. 14:27
Kettős állampolgárság: automatikusan választójog is?
A határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvény egyike lesz azoknak a jogszabályoknak, amelyeket az elsők között fog elfogadni az új magyar parlament - jelentette ki Martonyi János lee...
Forrás: Privátbankár 2010-05-07 11:36
Martonyi: vissza kell vonni a szlovák nyelvtörvényt
Az új parlament első intézkedéseinek egyike az állampolgársági törvény módosítása lesz - mondta a leendő külügyminiszter. Eltörölnék az állandó letelepedés követelményét
Forrás: Privátbankár 2010-05-06 09:31
Martonyi János: Az európai integrációs impulzusok segítik a magyar gazdasági stratégia kialakítását - „Olyan emberekre van szükség, akik szívvel-lélekkel, teljes erőbedobással készek dolgozni nemzeti céljaink – és az EU-elnökség sikere – eléréséért. Én ezért vállaltam el ezt a tisztséget, a híresztelésekkel ellentétben időbeli korlát nélkül” – mondta a Világgazdaságnak Martonyi János, aki az első Orbán-kor
Forrás: Világ Gazdaság 2010-05-05 20:56
Kezdheted magadat a leminősítéssel, ez volt a legjobb bizonyíték a magasszintű hozzáértésedhez.
Persze világos, mindig azt ugatod, amerre éppen állsz (bár shortolást egy külön tanfolyamon taníthatják neked), a napnál is világosabb, hogy csak egy zavarosban halászó kis lúzer vagy, aki szeretne a nagyok között látszódni.
Ehhez a milkacsokik emlegetése nagggyon kevés.
Sorsika megmarad, mint hű fegyverhordozód, ezáltal biztosított a magasan szakmai felll hozzászólások napi 20-30-as nagyságrendje, de aki kiismert, az tudja, hogy hol kell téged kezelni.
Hangsúlyozom, nem az a baj, hogy lúzer vagy, hanem az, hogy többnek szeretnél látszani annál, ami vagy.
Messziről látszik, ahogy el szeretnéd hitetni a "szakmát" azzal a néhány szerencsétlen idetévedő newby-val, de idő kérdése, és mindenki átlát rajtad.
Köves legalább nem játssza az eszét, hanem beismeri ha nem jön össze valami és megoldást akar találni a problémára. Nála összejött (nem véletlen) a personal cult, amit te is nagyon szerettél volna itt elérni tavaly nyáron. Pedig csak épp egy olyan időszak volt, ahol tévedni nagyon nehezen lehetett...
Ennyi a nagy story az emberről, aki Mobius-nak nevezteti magát, mert azt gondolja, valamit ért is ehhez a területhez. Kilóg a lóláb persze, de amíg szar van, légy is van rá...
3.
(#444398) Mindenki tök nyugodt lesz holnap
Tegnap, 20:27
Kihirdetem a LONGOT!
Jó éjszakát!
Mobiusindex
(#444402) Re: Möbius tök nyugodt
Tegnap, 20:42
Indul a long:)
Pénzt előkészíteni, akinek van.
Mobiusindex
(#444403) Csak azért is Möbius
Tegnap, 20:47
Szia! Kösz a levelet!
Ma KFC-ben Longer szendvicset ettem.
A short elfogyott!
real_madrid
(#444408) Csak azért is Möbius
Tegnap, 20:50
most jön az 1317-ik tévedésetek.:-)
real_madrid
(#444412) Re: GAME OVER PUBI
Tegnap, 20:52
Megmondtam délután hogy kihirdeti Pubi a longot?
:))
Hysteria
(#444416) Re: GAME OVER PUBI
Tegnap, 20:56
Jók a megérzéseim, nem csodálkoznék egy holnapi 5680-on :))
Hysteria
(#444417) Re: Megjelent a Lúdas Matyi
Tegnap, 20:56
Látom gyógyulgatsz. Már jobban vagy.
Ennek örülök.
Már két napja szólt, hogy a shortok zárását keresni kell.
real_madrid
(#444421) Re: GAME OVER PUBI
Tegnap, 20:59
Nemsokára leveheted elölről az ötöst.
Mobiusindex
(#444424) Re: GAME OVER PUBI
Tegnap, 21:04
Beírtam egy USA fórumba, hogy UPPPPP!, azóta emelkednek:)
Mobiusindex
(#444436) Re: GAME OVER PUBI
Tegnap, 21:16
Nincs shortom pubi.
De nem lesz ez így sokáig, úgy kábé holnap délelőttig :))
Hysteria
(#444464) UPportfolio
Tegnap, 21:35
Az összes amerikaii internetes fórum tele van
UPPPP-al!
Mobiusindex
Büfé-bácsi hardcore longos. Osztalékra utazik, és csak frankó cégeket vesz. Szóval számára érdektelen a piacok pillanatnyi állaga. Ha beindul a hülyülés az neki csak jó, mert a finom falatokat így olcsóbban lehet megvenni. Tehát: hajrá Büfébácsi!!!
OTP részvényesek ide!