Osztom véleményedet,igaz én nem is d.tradelek,csak ha muszáj.
Szerintem ebben ez évben ennél magasabb szinten lesz még az OTP,nem hiszem ,hogy 5830 az éves csúcs.
Bár az is igaz,hogy szinte az összes brókercég ellene szeretne játszani,de egyenlőre húzzák a szájukat mert az alapokba viszont még kell papír
jó fej vagy:)))
Én TA vizsgálok dolgokat ritkán technikailag.
Anno az olaj "tippem" rövid időszakot foglalt magába cirka 5 napot ha jól emlékszem.Nyilván mint minden mutató rövid távon kevésbé pontos.De mostani vizsgálatom 1 hónapos trenden alapszik.Nem szent irás amit irok.De én ide várom,vagyis többet teszek az emelkedésre mint a csökkenésre.
5800 idei csúcs ,most visszaesés jön ,és akkor mehet oti fel 10000 felé ha a válság és a magyar gazdaság rendben lesz ,de az szerintem csak jövő nyáron lesz akkor újra elindul fel.
5000 annyira erős támasz hogy ha addig valami nagy dolog nem történik akkor ott TUTI MEGÁLL.Ja érdekes hogy volt fent is 5800 körül aztán lement 5000-ig és most megint fel.Valahogy jobban szereti az magaslatot az OTI.Bár nem azt jelenti hogy emelkedésnek indulhat de....
Létezik egy igen igen erős OTP a makró helyzethez képest és létezik az Ukrán OTPleányvállalat,eddigi GY.J. olvasás során ez jött le nekem.Kérdés van e még lejjebb.
OTP részvényesek ide!