Persze hogy nem várta senki júliusra az otoz 5000-re én valamikor a nyár elején azt vizionáltam hogy talán jó ha Január végére elérjük az 5000,ez is bizonyítja azt a tényt hogy a tőzsde rövid távon kiszámíthatatlan. Azt hogy eladtad a papírjaidot az a te döntésed ha megvolt az a profit amivel megvagy elégedve akkor teljesen mindegy hogy a piac merre megy tovább hisz egy a lényeg az enber nyerjen a piacon és legyen elégedett a megszerzett profittal, és "Nyilasi" szavaival egyetérve mondom az igy megkeresett pénz egy részét az ember fektesse magába (utazás ,kikapcsolódás,vegyen valamit amit szeretne....stb. mert tényleg azért tőzsdézne az ember hogy terveit céljait elérje ,nem pedig azért hogy az ott megkeresett pénz egy rossz döntéssel vissza adja a piacnak.
persze, hogy értem, de az egész azon alapszik hogy idáig feljöttünk, tegye fel a kezért aki 5800-ra várta júliusban...
ha nem jövünk 4000 fölé akkor jobb megoldás volt az ugrálás, ha meg lemegy 2500-ra vissza, akkor pláne
nem ez történt, és holnap még rally is lehet, sőt tuti lesz is, de hát én ezt várom, jó magasról elkapni egy hati shortot :)
az meg hogy ma eladtam az össze otp-met cseppet sem zavar, ha holnap réssel fel nyit akkor sem, mert csak a nyereség valódi amit már kivettél és relizáltál, ezt tanultam meg elsőnek a tőzsdén...
OTP részvényesek ide!