Szia vereske,borsika,fingugro-ja pardon-finnugor,rivaldo,hát már elfelejtetted 4k vételed 1520-on most azért csak sokat hiszel magadról a jelenlegi árfolyamon.Nagyon ügyes és nagy guru vagy.Azért előbb-utóbb mindenki kiismer.A tükröt látom még mindig nem találod,van már melóhelyed?
Én is belevettem egy kicsit 800 alatt és remélhetőleg, az S&P500 a tegnapi 1020-as zárása csak konszolidált réssel nyitást mutat majd (mert akkor még adatok nem lesznek) és a futik elkezdenek ismét felfelé menni.
A lényeg hogy ez csak hobbi legyen, ne kereseti forrás;) ebből nem tudnék nyugodtan megélni az tuti;) és jah..hiába nyersz ma 100-et vagy valaki többet is...a lényeg hogy mennyit tucc megtartani belőle..;)
persze
aztan majd jon egy igazi ontes es az ilyen mobiust az osszes kovetojevel egyutt lemossak a palyarol
mondjuk ugy orokre
mert akkor nagyon sokan fognak vesziteni
tehat nem az szamit hogy most ki mennyit nyert
hanem hogy abbol mennyit bir megtartani
az teny hogy aki februarban vett es most eladta es soha tobbet nem jon a tozsde kozelebe az nyert
ez a biztos
a tobbi meg jatszma alatt van
mert 4800 kerek szám és azokat nagyon szeretjük..;) továbbá 4800-at elég masszívan tartják/juk és mivel futik mindjárt elindulnak visszafele 4800-on meg lehet próbálni longolni... ha -1,74%os DAX-ra meg -0,8%-os s&p-re nem tud esni tovább, akkor -1%-os ra se fog nagyon. Szerintem ma elértük az alját a grafikonoknak. Talán még lenéz 4780-ig megint aztán mehetünk megint vissza 4900 irányába... Legrosszabb esetben 4750-ig megyünk de ott megint támasz lesz.. szal felfele inkább most mint lefele...ha tévedünk akkor bukunk ma, de én a longra szavazok;)
porti_master biztos a dolgában, hogy sokat fogjuk itt látni :) és a löbius-féle dilettáns kuruzslók meg átvonulnak a reménykedők és beragadtak fórumába..
OTP részvényesek ide!