hat persze nekem nincs bajom az ujakkal
tudod en is befizettem a penzt mar amit kellett :)
azert kerdeztem hogy ok is hoztak e eleget :)
a dollar atvitte a 40-et es esik minden
forint is szar
huh milyen jovo hetnek nezunk elebe
az otp ilyen kitorese meglepett de pont ezert jo a hatarido
16 ezret nem gondoltam hogy atlepi ezert alatta adogattam ra
aztan kitort
a teteje korul 16.294-nel megint adtam ra es ultem rajta
mar egesz jol nez ki az anyag :) lehet jovo hetre meg szebb lesz meglatjuk
szerintem europa is mar a valasztast arazza
akarki akarmit is mondd egy valasztas mindig egyfajta bizonytalansagi tenyezo tozsdei szempontbol
es most egesz europa az...
nalunk meg plane
Hello linilupp,
A kezdő tipikus pályáját jártad be. Értékelem, hogy leírtad a veszteséged is. Amit én tudok tanácsolni (szűk 3 éves tőzsdei pályafutással és szintén hatalmas buktákkal a hátam mögött):
Kis szünet. Ne csinálj hétfőn semmit. Addig ne csinálj semmit, amíg el nem olvastad Helmut Hornstein: Tőzsdepszichológia befektetőknek c. könyvét.
Itt eléggé összevissza beszél a nagyja, van néhány, aki mániákusan lefelé várja. Főleg, akik szétbukták magukat az esésben. Akinek a hsz-eire adni lehet, az pl plumoza. Möbius sem rossz.
Kár, hogy nam azelőtt szóltál, mielőtt taktika és tudás nélkül berontottál a parkettre. Akkor ezt azért elkerülhetted volna.
Ajaj... pénteki zárok mostanában érdekesek... de gondolom tudjátok...múlt héten is lerántották 3530-ra... amúgy egész jól tartja magát most...zárnak a shortosok?? ezt mostmá meg nem mondom...rég be kéne zúgnia OTI-nak;p lassan elpattannak az idegzetek;p s&p - 0,80% ....szép...
OTP részvényesek ide!