Az a baj, hogy most itt a fórumon nagyon sok az olyan ember aki el sem tudja képzleni, hogy a tőzsde eshet is, mivel mióta beléptek szinte csak emelkedett. Nos Egon gyanítom megélt már egy -két dolgot. Miért csak felfelé mehet az OTP, miért ne mehetne le akár 2300 környékére?
Mi változott 3 hónap alatt, hogy 300% -ot menjen?Semmi. Javult a környezet? Semmit, sőt romlott.
na mar 286 alatt van a ft,erosodott vagy 2 ftot reggel..tegnap du otak a futik is feljebb jottek,akkora gaz azert nincsen..meg a vegen ma a longosoknak fog bejonni:))
Törölt felhasználó2009. 06. 04. 08:15
valakit megkérhetek, hogy mondja meg mennyit ér nyitás után az arany short certifikate?? ja és az OTP is érdekelne majd :)
mikor veszel,vagy eladsz akkor levon 2000-t broki díjra.
Törölt felhasználó2009. 06. 04. 08:07
én is ersténél vagyok, azt szeretném megkérdezni, hogy itt, hogy megy a real ár levonása, ha pl belépek a real programba levonják a 2000ft-ot és akkor egy hónapig nézhetem, de ha a következő hónapban nem lépek be akkor nem vonják le? vagy utánna már mindig le fogják vonni? hónapvégén vonnak le vagy első belépéskor?
mivel én nem látok realt úgy állítottam be, hogy 3390 de nyilván a piaci áron fog eladni lehet más is van így :)
de most nézzük az ellenérveket, miért indúlhat felfelé? a forint nagyon sokat esett, minden alapkezelő azt nyilatkozta, hogy esést vár= gondolom eladják az otp részvényeket + egész európa esett teganp
de wizes tegnap még te is azt mondtad esést vársz, minek hatására gondoltad meg magad? okoskodjunk ki valami pénzecskét :) mit csináljunk?:D
Sziasztok! Tudom hogy off ide de ma aktiválták be ersténél a hatimat, és létezik hogy 1 kontaktus 24000ft?? meg ha jól tudom bruki díj 200 ft /vétel/eladás.
csak azt nem értem ha probalok kötni mondjuk 10 kontit akkor a fedezeti követelmény 240000 briki díjra meg 0ft-ot ír(miért?), A broki díjat eladásnál vonja egybe a 4000ft-ot 10 konti-ra????
OTP részvényesek ide!