wizesnek tetszett tegnap is a gondolat menete és közel állt az enyémhez is
ezért ha nem is a tapasztalatában vagy tudásában, de a megérzéseiben úgy érzem lehet bízni :) de ettől még persze mindenki a saját portfóliójának a kovácsa, csak örülök, hogy elmondta a véleményét
többnyire ez az egész szerintem sokszór szerencse, ahogy ezt tegnap már mondtam, számomra ez teljesen olyan mint a póker 40% tudás és 60% szerencse (kivéve a fejeseket pl Csányi biztos jobban belelát mint mi bizonyos dolgokba ami segíti a döntéseit) ma is egyelőre úgy néz ki sikeresen belenyúltam az arany shortolásába, mert mióta bezárt a tőzsde 20 dollárt esett, de lehet mire nyitás lesz visszaáll és nem tudom kamatoztatni az ebből eredhető profitomat :) de itt annyi volt a tudásom, hogy régóta figyeltem az árfolyamot és mivel még nem láttam 1010-en gondoltam mostmár lefelé az út és ezután mákom van...remélem holnap már múlt időben mondhatom a profittal a számlán :)
ja ertem
ugy ertem megertem
csak tudod az a baj hogy en azt mar regen elfelejtettem amit irtam neked es nem tudtam mire valaszolsz
amellett hogy nagykepu vagyok van egy ilyen rossz tulajdonsagom is hogy mident elfelejtek
neha nagykepunek lenni is :)
Ha nem forró pénzzel játszik az ember, és nincs napi kereskedési viszketegsége vagy kényszere, szerintem mostanában fölösleges azonnal bukót realizálnia.
Velem előfordult már, hogy őrültnek tűnő napi záró vételből szépen profitáltam.
Mike tudod gondolkoztam és szerintem nem lenne hülyeség csinálni egy tőzsdei kávézót! Kb. egy 50 négyzetméteres kis üzlet kell hozzá, lenne 8-10 PC, kis kávé üdítő, pogácsa, szendvics, stb! Nyitvatartás 8-18-ig! Hülyeség?
OTP részvényesek ide!