én azért írok, mert összefoglalom magamnak, hogy mit csináltam jól vagy rosszul
Ha el tudom mondani, akkor megértettem.
Daytrade-n bukok,de a nagy pack hozza a szintet szépen. 2430-n léptem be 500db-al és eladtam 3620-n nem rossza az.
Erről ennyit kívánok mondani, semmi többet.
Nem azért történt, mert okos voltam, hanem mert egyszerüen nem lehetett most bukni.
Daytrade-n 80e tőkém van voltam már 55e-n is, most visszaküzdöttem magam. Eddig a brokinak kifizettem 90e ft-ot, szóval lehet, hogy több tranzakciót megcsináltam 1,5 hónap alatt, mint sok ember egész életében. ez engem ott segített, hogy el mertem és el tudtam adni 3620-n és vissza fogom tudni venni olcsóbban.
Van aki így tanul és van aki otthon kummog és nyeli a veszteséget szépen kussban.
amugy ez igy nem valos
nem csak gyogyviz hanem ugy egyaltalan viz
attol tartok hamarosan az olaj mellett lesz viz is mint instrumentum a tozsdeken amivel kereskedhetunk
marmint edesviz
es azt hiszem nagyobb lesz egy ido utan a jelentosege mint az olajnak
elvegre a legszennyezesi kvotakkal mar lehet borzezni akkor vizzel miert ne lehetne
innen mar csak egy lepes a vizzel hajtott auto es akkor reszeltek az olajnak tehat CRUDE lehuzhatja a rolot :) na akor lesz pancsolni valod eleg a vizet nem kell szokiteni :) hahaha
na jol levezettem ? :)
azért ránézve a 3 napos diagramra a stooq-on és kicsit mélyebben belegondolni: az az érzésem most esünk még péntekig .
Én várok még van valamennyi kesem azzal a mostani gödörben akarok beszállni, mert aszem ami gödör most alakul az lesz nyárig a mélypont.
azért ránézve a 3 napos diagramra a stooq-on és kicsit mélyebben belegondolni: az az érzésem most esünk még péntekig .
Én várok még van valamennyi kesem azzal a mostani gödörben akarok beszállni, mert aszem ami gödör most alakul az lesz nyárig a mélypont.
OTP részvényesek ide!