Nem reménytelen, március eleje óta jól megy, a külföldiek is kiszállogatnak a HUF shortjaikból. Reméljük, hogy ez a mostani néhány nap csak 1 kis visszakorrekció. Az erősödő trend még nem látszik törni.
"Június végéig biztosan megszületik a megállapodás az EBRD és az OTP Bank között a magyar bank számára szükséges forrás biztosításáról - nyilatkozta Manfred Schepers, a fejlesztési bank elnökhelyettese. Nem erősítette meg viszont a korábbi 200 millió eurós összegről szóló híreket, s azt sem, hogy az milyen formában érkezhet a magyar bankhoz. "
Na, 14.30tól megint amcsi GDP adat. Valószínűleg megint előhoznak valami irreális elemzői konszenzust, amihez képest persze messze elmarad az adat, és akkor jöhet az ejtés. Vagy, még jobban megkavarva a kártyát, az OTI szar adatra sem esik, sőt, rally. Vagy egyáltalán nem így lesz, hanem egészen másképp.
Jó ez a tőzsdejáték, bár a leggyengébb játéknál is vannak bizonyos szabályok, törvényszerűségek. Itt egyre kevesebbet vélek felfedezni, az elmúlt fév évben minden, és annak az ellenkezője is igaz igaz lehetett.
"magamnak adok-veszek 11% eltéréréssel az otp-ből az erstébe és felfüggesztetem a buxot!"
Hihi, ezt 1x megcsináltam, nagy bukóval Linamart szórtam ki tavaly, és miattam állt a kereskedés 1 ideig...
OTP részvényesek ide!