arra ne várj, annak különleges okai voltak, nem lesz olyan egyhamar remélhetőleg. Az oti most mnormális mederben van, ha figyelembe vesszük a gazdasági válságot is. (bocs ha hülyeséget beszélek)
úgy látom senki nem értette...félre a tréfát...
még mindig bizonytalan, mi lesz itt...
aki érdemben eltalálja a pénteki otp zárót, az keres igazán..akkor már látszani fog a trend szvsz...
hát én kezdő vagyok, de azt gondolom, hogy a napon belüli ugrálásnál is figyelembe kell venni a hosszú, ill középtávú adatokat. Aki nagyon várja a 3 100-t nem teszi jól, és nem a napon belüli elemzésből derül kiszvsz.
pl szvsz indulhat a naponkéni shortolás az otinál, mert egy darabig csökkenő trend várható.
Persze nem biztos, hogy jól látom a dolgot. Ma este mindenképpen végig csinálom az oti és a fotex elemzését, hát kíváncsi leszek mit sikerül kihozni. De az otinál lassan eljön a jó beszállási lehetőség is. Ezt is kifogom számolni, de ez csak tanulási folyamat nálam, semmi komoly.
Köszi! Ezen meglepődtem, mert általában nem szeretik itt a "realistákat", csak mindenki azt üvöltözi, hogy fel, de, hogy mitől azt maga sem tudja, csak szeretné, ugyanakkor, meg elfelejtjük a realitást!
OTP részvényesek ide!