Kétesélyes hosszabb időben nézve is a játszma szerintem. Ha nem mennek a piacok új mélypontra, akkor ilyenféle mozgásra számítok, évekig ! link
( De valószínűleg fognak, a dow szinte biztos, lehet fél év múlva, de fog, az meg húz magával mindent.)Viszont részvényekben nézve, már elérhette egy pár az alját...Viszonylag rövid fél-esetleg kicsit több időközönként váltják egymást a minibull, eső szakaszok, vagyis széles sáv. Szépséges L betű..
Más kérdés, hogy a csatornában lavírozva némi pénzedcskéhez lehet jutni. (Persze esetleg ciki lehet emiatt lemaradni a vonatról, meg összesíteni a broki-számlát. Az sc-esélyről már nem is szólva.)
Nyugodtan szállj velem vitába, csak elegánsan tedd, nekem sincs a zsebemben a bölcsek köve. Amit mondok, azt mind nálam sokkal bölcsebb, tapasztaltabb, és a tőzsde világában sikeres emberektől veszem.
mért parasztvakítás???Abba viszint igazad van csak kevés embernek éri meg de miért is?? mert kevesen vannak akik türelmesek és engedik magukat a fötrendel haladni ők a nyertesek.Aki viszint azt gondolja ő majd minden hullámot meglovagol ki-be ugrál MOHÓ és mohósága nem engedi meg hogy racionálisan döntsön ő csak hazárdírozik ,Hazárdírozásból viszont amióta a világ világ még nem sokaknak adatott meg profitot termelni.
Tökéletesen igazatok van a hosszútávú befektetés a helyes. Azonban vannak esetek amikor ez ember kényszerből kereskedik, de akkor is inkább swing, mint DT.
én például azért DayTrade-ezek, mert így meg tudom shortolni az adott papírt, sajnos napon túlra erre ha jól tudom sehol sincs lehetőség, így viszont mind a 2 irányban lehet kereskedni... ha csak longolni lenne lehetőségem, akkor keresném a beszállót és a csökkenő napokon csak néznék ki a fejemből... lehet nem kevés pénz menne el mellettem...
Az ember megteszi, amit lehet, elvégre valaki szóvá is tette itt lentebb, hogy "segítsünk egymásnak SOK pénzt keresni" (kiemelés tőlem), de ha megkapom még 1-2-szer a beosztásom a 2-3 hetes/hónapos daytrader tőzsdeifjoncoktól, lehet, hogy csak szórakozni-nézelődni járok majd ide.
OTP részvényesek ide!