Gyanús, hogy így lesz.A rally kifulladása után már rég 2.3 körül kéne lenni. Úgy tűnik addig nem lesz zuhé amíg a short nagyipar újra nem nyit. Mivel a korábbi trade végét 2.2-2.6 (?)között zárták, várhatnak még 2-300 pontot fel.
én most 41en vettem egy pakkot (rögtön vissza is esett) a JP Morgan adatban bízva, ha jól néztem itteni idő szerint fél 1kor jelenik meg...remélem lesz hatása és persze azt is h pozitív
Tippem: az ár először eljátssza, hogy behalt a letörés, majd amikor már bezárták a shortokat, akkor jön a valós letörés, és teljesül a célár. "Egy pofon a shortosoknak, egy pofon a longosoknak", hogy senki ne érezze jól magát... :)
na igen, így utólag látni, hogy jó lett volna zárni 2500-on a short-ot... Azért nem zártam, mert hittem abban, hogy mélyen beesik alá, mondjuk 2450-ig. Még mindig nem zárom ki ezt a lehetőséget. Minden attól függ, milyen irányt mutat Nyugat-Európa. Ha északit, akkor 2600-ig simán felmegy.
Végül szerintem jól döntöttem, hogy 0-ban kiszálltam. Egyre összeszedettebben kereskedek, tök jó.
OTP részvényesek ide!