sztem az ar nem allt itt meg. Most volt 200 millios forgalom, mert akik(orok optimistak) nagyon akartak venni azok vettek. Egy kis oldalazas utana ujabb eses a tippem.
Én most azt látom hogy a kisbüfik shortolnak mert esésre számítanak ezért esik is picit aztán a nagyok meg 5000 db-ossával veszik meg szerintem ma itt buli lesz biztos tudnak valamit
Stabilan működik, én mondjuk csak otp-re használom, ahol ugye van most rendesen forgalom... itt szinte azonnal teljesíti a vételt meg az eladást, ha az ár jó... Ugyanis beparáztattak, hogy az online-sok általában a sor végére kerülnek mindig, így akár napokig is várhatok mondjuk egy eladásra, de eddig nem így volt... Voltaképp mire lennél még kíváncsi?
nem tudom ertelmesen megitelni a helyzetet mert nagyon rosszul vagyok
tegnap rautottem az ujjamra a kalapaccsal es most (meg tegnap is) teljesen rosszul vagyok :)
belathatod hogy ilyen allapotban nem lehet tozsdezni
az hogy egyebkent ilyen magasan nyitott eleg jo jel ugy tunik a szigetfordulot megtartja es akkor nem megy 23xx ala...
majd meglatjuk a mai napot meg kivarnam szerintem es ha holnap jo az ar akkor vennek egy keveset
de mar leirtam tegnap a sorrendet
OTP részvényesek ide!