de holnap nem leszunk ugye mert szombat lesz:))egy kicsit remelem meg huznak rajta ugy 2700 ig s utanna johet a visszateszt:)nagyon tartottak ezt a szintet valamiert s nem teszteltek vissza a2480 szintet pedig ma megtehette volna boven!!
Hát ha holnap fekete gyertya követi, akkor lefelé fog mozdulni az árfolyam. Fekete gyertya lehet akkor is, ha a mai záró fölött nyit, és a mai minimum felett zár!! (Mozduljon is, legalább 2340-ig, az a rés teteje :)
Nem vagyok erstes-s. Nem tudom van-e értelme, de nem hagynám szó nélkül. Általában minden szerződésben benne van, hogy a rajtuk kivűl álló technikai hibák miatti károkért nem vállalnak felelősséget..... Kérdés, hogy szerintük mi volt az ok.
Jó pihenést mindenkinek!
Én már megtettem párszor. Tavaly a nagy október-novemberi zuhanásban kb 200 ezret buktam miattuk lrefagyás gyanánt. Persze később teljesült a megbízás erre hivatkozva elhajtottak. Szerintem tegyél mert én már a pszaf-hez is akartam jelezni. Egy jó portfoliós hír kellene nekik. Attól lehet, hogy beiednének
Azt szeretném kérdezni,hogy a reggeli erste-s lefagyás miatt keletkezett bukóm miatt érdemes szerintetek panaszt tenni?Vagy csak időpazarlás lenne?kb. 20K-ról van szó.
OTP részvényesek ide!