Igen, ezért vélem úgy hoyg van esély még a visszafordulásnak, de max lefele kb 2300-ig... de rossz érzés várni hogy bekövetkezzen ez és közben meg felfele elhúz az árfolyam.
Én is ezt terveztem, aztán elkezdtem sűrűbben trade-elni, így van most 15% bukóm. Ha nyugodtan ülök a kezeimen, legalább 80% nyerőben lennék, mert a legnagyobb bukóimat (októbertől) leátlagolással kiszórtam már korábban.
Azt azért ne hagyjátok figyelmen kívül, hogy jövő héten zúdúlnak majd ránk Amerikából a negyedéves jelentések, és ha azok a várakozások alatt lesznek, érheti még egy-két pofon az otp-t is.
Én mindig is azt írom, hogy túl szép lenne minden esetben napi szinten nyerni, néha sikerül is .
Még a havi szintű 6-10%-is jó.
A stabil cégek hosszútávon mindig visszakorigálnak a nagy zuhanás után. Ezt kivárni türelem kell, a mohóság igen nagy veszteségek forrása.
Szóval én nem aggódnék.
A mult héten én is belevettem egy napi szintű veszteségbe, mégis azóta eledtam egy kb30%-os nyereséggel.
Aki 3000-4000 között szállt be, s ha van egy-két éve, még komoly hasznot realizálhat.
Engem érdekelne, mennyi a célárad ebből az árbocrudas témából?
(tök jó,hogy mindig előkerül egy új figura.. még a füles csészére sem irta senki, hogy milyen időtávon reális az a 3200-es célár, amit ez a figura mutat)
OTP részvényesek ide!