Ne felejtsétek el, hogy ezek a szakértők keményen érintettek az OTP-ben
Az alapjaikban szerepel az OTP, s így az éppen aktuális pozíciójuk igencsak befolyásolja a pártatlan véleményüket.
két - három hónappal ezelött a hasunkat fogtuk a röhögéstől; tulajdonképpen mindenki magán nevetett, hogy vannak még nála is nagyobb szerencsétlenek;
Ha te be voltal ragadva 4000-ről akkor tuti felbukkant valaki aki 5500-ről és 4500-nél még ráhigított. Ezen tényleg csak röhögni lehet.
na apám, én meg ezt csináltam amikor felfelé ment, sajna elég magasan teljesült, így most bukó mert a netbróker lefagyott, mikor a stoppot akartam berakni....
voltam, hát érdekes volt valóban, a bennem kialakult képet, valahogy így foglalhatom össze.:
Végh A (concord) szerintem ő van leginkább képben ami a dolog aktualitását illeti, gyak. az ő állítása szerint is a 2000 jó beszálló, + aug-szept-re igért 'valamit', és a 2000-nél vegyünk egy nagy levegőt és tartsuk bent;
Sarkasy-Szabó nem tudom, nem értem teljesen hogy miért von kimondatlanul is párhuzamot a 29-32-es válság között, a végén meg akartam kérdezni, de hagytam a fenébe; Én láttam a 32-válságról a chartokat és valóban volt egy nagy visszakorrekció amit egy 3 éves depresszió nagy lecsorgás követett;
Két dolgot jó lenne tudni és befektetői szemmel ez a lényege; hogy a mostani up és rally valójában short-covering volt-e, vagy elkedzek beszállni az alapok és mostmár nem is fognak kiszállni;
egyenlőre az idő és a jelek a Végh A. féle scenáriót igazolják és elmehetünk 3200-ig is, hiszen a pénzpiaci pániknak vége, ezt orvosolták nem lesz bankcsőd, etc;
De ha a reálgazdasági dologok bejönnek a Szabó Kornél részéről és lesz egy 1-2 éves gazdasági depresszió, az nem tesz jót az OTP-nek sem, ezt viszont csak a távoli jővőben fogjuk látni
SZVSZ, igy vagy úgy korrekciókkal eléjük a 3100-3200 szintekre, ahol a nagy optimizmus talán majd egy kicsit kifullad és megint előjöhetnek a gazdasági féllelmek;
tudom, de valami hihetetlen szerencsétlenkedés volt ma reggel. 2630-kor ültem le a gép elé. Mondom ezt megshortolom full tőkével. Beadtam rá a megbízást, erre már 2610 alatt volt. Na jó, akkor módosítottam 2610-re. Erre beesett 2590 alá. Végig lekísértem és egyszer se teljesült a megbízás. Ebéd után néztem rá megint és indítottam 2570-ről a shortot.
azt gondolom, hogy elég sok short nyílt ma, aminek egy része nyitva is van, kedden tutti Bajnai, usa elég pozitív, szóval nem gondolom hogy elindulunk lefelé...
vajon érdemes-e ma mégegyszer eladni?..semerre nem látok erőt...ha a futik kedden pluszba lesznek..tehát amerika megtartja a 8000 felett magát várhatóan, akkor nem váok kedden nagy esést...
OTP részvényesek ide!