Nem tudom, mirol beszelsz, de en legalabb 100k-t buktam ezzel a modszerrel a Bocinal, tehat nem mondanam, hogy minden esetben igazad van. (Mondjuk az is igaz, hogy azutan, hogy kivagott a stop nem tudtam visszavenni, mert nyaraltam, de ez mellekes.)
Jól látszik, hogy nem használsz soha stopot! Egyszer könnyen egy matáv storyra futhatsz! (bekerülő *0.98 =stop leglább 2298-on stopnak kellett volna lenni, és akkor 2080 körül kényelmesen vásárolgathattál volna) Nem kiokítás, de én egy életre megtanultam a stop használatát egy fél éves kényszerpihenő alkalmával! És az elmaradt haszon.. na attól szoktam ideges lenni ha rá gondolok!
Bumbi,csak a szokásos hír a Rahimkulovékról,semmi újat nem mondtak,csak,h egy brokicégnél elterjedt,h nap végén 2800-on lesz átkötés,ezért emelkedett .
Horgász ,sztem mondj le arról az árról,az a korrekció már lefutott sztem :)
Törölt felhasználó2006. 07. 06. 09:33
Nem ez mai! :) Ma adtam el 2690 HUF- ért 500db-t, a többit múlt héten :( !
kicsit olyan a beírásod mintha pár nappal ezelőtti lenne, 2500 nemrégen volt ugyan :)
Törölt felhasználó2006. 07. 06. 09:28
BCHEM rajongó vagyok, a héten eladtam a pakkom 50%-at, amit tavaly okt. 14-én vettem 2350 HUF-ért! Azóta volt 2080HUF és volt 2650 HUF= min. 15-20 %-os korrekciók vannak benne! svsz 2500-nál veszek pár K-t, ha tudok! :)
Én ugyan nem megyek nyaralni, de mégsme irigykedem tőled gabcsi korfut, egyáltalán ,hogy megismerkedtem tehénnel neked köszönhető , úgyhogy minden jót kívánok korfun (gondolom azér még hazajössz :DD
meg is mondom,miért,azért mer olyan szintű vitába bonyolódtam,ami nem méltó hozzám,hiába na, ha a vérem gyorsabban hajt,mint az eszem és ez bánt,de majd alszom 1-et rá,és elmúlik ,jó nyaralást neked :))
Ennyi optimizmus mellett lehet lúzer voltam, de "levágtam" ma a bocit.Végülis a félig átsült bélszín is finom.Azér' az eredeti céláram (2690) felett sikerült az action.
Borsodchem topik.