Valoban jol behalt a 2660-nal. :)
Lindus, reggel sem vettel 2550-en???? Haaaat mire varol meg? Vagy meg omv-ben ulsz? Asszony ott dogzik, biztos jo lesz az is, nyugi.
fax vagyok tegnap eladtam :( nem baj igy is volt rajta 1300ft/db. a cashel hatizni fogok, holnap már teljesül a T+1. rád amúgy sem lehet haragudni.
a bocikáknak viszont örülök :)
én meg ma adtam el, gyerekek. Mert asszem, pont Ti tanítottatok meg, hogy a boci a legundorítóbb részvény a béten, ugyanis hír nélkül tud esni 15-20% - ot. Hát pont ez történt az elmúlt hónapokban. (csak az a baj, akkor olvastam a topikot, mikor már megvettem anno 4 hónapja, most jutottam vissza a pénzemhez.)
Tehát el a bocival, mert holnap nagyot szakad !!!!!
Nem Akpo,sajna itthon vagyok ,bár külföldön lennék.:)
igen 6ározatlan vagyok ,de már döntöttem :)
így szoktam :) ( mondtam már,h nem minden 100,amit mondok )
tudom,h a 2600 jó ár,de ha korrigálna mondjuk még 2520-ig azért az jobb ár lenne,nem ? vmi ilyesmiben bízom,csak csütörtökön tudok venni ,de nem fogok minden áron.
ömv,gazi,foti,tökis tehen,ja és az örökös humi
grat,az otidhoz,ricsidhez
Szia Lindus, hatarozatlan vagy, de mar dontottel? Hogy is van ez?
En meg vettem 2600 felett is, mert az en celaram legalabb 3000 es az kb. 15%. Az sem keves. Ja, es meg Otp es Richter is van. Te most kulfoldon nyomod? Milyen papperekkel?
Gabcsi,
van még bocid ? mit gondolsz róla ? ha meg nem sértelek és szóba állasz még régi havereddel ,képzeld megint itt szerencsítlenkedek ,addig meddig tököltem vele,míg megugrott előllem ,most meg megbizonytalanodám,h megíri-e még ? de még mindig megvan kötve a kezem ,hülye ömv meg vacakol ,nemcsinál semmitse.szóval nagyon 6ározatlan vagyok....
bár már rég eldöntöttem,micsinálok,de azír írdekel a véleményed ,mit mondál ?
Borsodchem topik.