köszi gyerekek.
533foti be 530 ki :(( egy kis minusz rám fért már :) daytradre vettem és nincs kedvem kivárni a végét. főleg h zárásra nem is leszek gépközelben.
a bocival meggyőztél linda. megvárom a gyj aztán meglátjuk.
most megint elbizonytalanodtam ,mert sztem a tehen ugrani fog aug-ig és lehet,h arra kéne még költeni ,viszont akkor már tökiáttéttel ,de ahhoz el kell adnom ömv-t és 3 nap mire hatizhatok az árán.De most megy az ömv is ,meg lehet,h a foti is megindul és inkább arra figyeljek a tehen helyett ? kár,h a gazi ilyen lassú,ahhoz nem nyúlhatok.
azért nem vettem még fotit,mert megy az ömv és elmehet 55-ig is,a foti,meg lehet,h itt tököl még 2 hétig .
Zsolika,sztem nem kell 4 hó a bocinak ,a jelentése nagyon jó lesz ,szóval aug. ban sztem közelíteni fogja a 3k-t ,ne bánd ami megvan ,de a mollydhoz gratula :)
jajajaj ! micsinál ez a tehen ,épp azon gondolkodám hazafelé,h lehet,mégis tökiáttétes bocit kéne még vennem foti helyett,az is sokat mehet,erre mit látok ? megint +előz ,óhhh:)
Látod Linda milyen jó döntés volt h akkor bocit szórtam. azt bánom h még mindig maradt több mint 1000db. álló víz.
mint a hülye gyerek bízok a csodában h 3000 lesz rövid időn belül. ez a rövid idő már 4hó.
a focijukat mért utálod ? a 2 . félidőben jól játszottak ,és a vereség ki miatt volt ? szted ? a bíró miatt ? azt hittem neked a csehek a nagyon fontosak,a többi nem olyan lényeges ,ezek szerint a spanyolok is ? ha ezt tudom,h 2 napig nem alszol emiatt ,nem szurkolok a franciáknak ,nekem annyira nem fontos
Honnan veszem,? hát nem állandóan a németeket nyomják ? most meg pláne,házigazdák , a franciákat meg ne bántsd ,korea ,és togo ellen is nem kaptak + érvényes gólt !
ha annyira utálod őket,mért oda mész nyaralni ? mért nem a Fekete-erdőbe ? (mert dögunalom ? )
jaj,de hülye voltam tegnap,ha tudom,h csak holnap lesz a meccs nem hülyítelek ,azzal az ebéddel :)
de azért lehet,h jól tettem ? nem is tudom,h mit adnék azért,h ne a németek győzzenek ,de ez így nem helyes ,h ne bírói segítséggel győzzenek,asszem lemondanék érte 100k nyereségről szívbaj nélkül
Borsodchem topik.