A Budapesti Értéktőzsde Vezérigazgatója a Phylaxia Pharma Rt. által alaptőke-emelés keretében kibocsátott 1,427,432 darab, egyenként 100 forint névértékű névre szóló törzsrészvények tőzsdei bevezetése tárgyában folyó bevezetési eljárást megszünteti.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815
Én meg azt nem értem, hogy miért a feleknek kell időt adni március 21-ig? Nem a bíró dolga a döntés meghozatala a tegnap valószínűleg mindkét fél által felvonultatott érvek alapján?
Na most ezt nem értem. Milyen márc 16? Ezt honnan szeded, mert a TF en ilyen nincs
Törölt felhasználó2006. 03. 03. 11:18
milyen szankciója van annak, ha valaki nem jelenti be, hogy x%-on felüli mennyisége van? (természetesen az x alatt annyit értek, amennyinél be kellene ezt jelenteni, ha jól tudom, ez a Phyl esetében 5%.) Ha pl. az a Noveco az 5%-ról tovább vette/veszi, akkor neki újra be kell jelentenie valamikor? Ha tudtok ezzel kapcsolatban valamit, akkor írjatok! Köszi
Az az érdekes, hogy avlaki szépen bespájzol, már 200000 darab, 15 milliós forgalom. Ez áma jó startégia! Szépen apránként veszegetünk, és majd elszabadítjuk felfelé az árfolyamot.:)
Ha valóban igaz, akkor egyrészt további halogatás (hiába érett meg még mindig nem érett meg teljesen) és miért nincs valamilyen hír, ha már elkezdtek tájékoztatást adni? Megint csak annyi hogy a nap folyamán. Ez nagyon kevés
Ide is betetted?
Hát már TF-on is sántított az egész
Törölt felhasználó2006. 03. 03. 10:37
Kedves Fórumozók,
Mind a Phylaxia Pharma, mind a Tőzsdefórum érdeke, hogy mielőbb minél korrektebb tájékoztatást adjon a befektetőknek - szem elött tartva azt, hogy amíg az ítélet meg nem születik, addig az ütközetben résztvevő felek pertaktikája ne sérülhessen. Remélem ez mindenki számára akceptálható körülmény.
A Társaság jogi képviselője ma reggel hívott vissza és jelezte, hogy Ítéletre érett az ügy a Tisztelt Bíróság szerint is, a kellõképpen megalapozott döntés meghozatala érdekében - időt adva a felek részére - az ítélet kihirdetését a március 21.-i tárgyalásra tűzte ki.
Várhatóan még a mai napon bővebb tájékoztatást tudunk adni.
Phylaxia: lesz-e tőzsdei bevezetés?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815