esküszöm nem olvastam még, mikor hasonlót írtam be pár hozzászólással előbb.... :)));
" Econet elemzés
2008.03.12. 00:37
Ha ez a rendkívül kedvező tőkepiaci hangulat nem lesz képes legalább 150-ig húzni az árfolyamot, akkor tényleg megette a fene. Ha a 150-et átlépi további emelkedés esetén ellenállás 156, majd 166 forintoknál."
NÉPSZAVA2008. március 11. kedd 11. oldal
Sziget 2008: rövidebb, de ütősebb
Egyre erősödik az idei felhozatal, az Iron Maiden és az R.E.M. után ugyanis a szervezők bejelentették: a Sex Pistols a 2008-as Szigeten mutatkozik be először Magyarországon. A nagyszínpados fellépők között van az underground díva, Róisín Murphy, és napjaink brit gitárzenei felhozatalának egyik legsikeresebb csapata, a Kaiser Chiefs is. Idén a fesztivál csak ötnapos lesz, augusztus 13. és 18. között.
Mi a bigyó volt amérikában??? Ha holnap nem lépünk át a 150 ft-on nagy lendülettel és végre normális forgalommal, akkor nem tudom mire kell még várni....ideje lenne az árfolyamkarbantartást elkezdeni kedves Egyéb barátunk... nem jó ez így.... nem kell azonnal 500 ft-os eco, de illene lassan alulról közelíteni a 200-at újra......
Van egy (remélem nem túlzottan) optimista elképzelésem: eddig azért nem volt komolyabb karbantartás, mert a pánikban sokan mindenképp bedobálták volna, így inkább vártak ameddig fordul a hangulat és szerencsés esetben ez egybeesik a (vélhetően igen pozitív) bejelentésekkel (externet, management ösztönzés, stb) és akkor úgyis kapkodni fognak a papirok után... Hm?
Econet topik